Πέτροβιτς: Δεν αντέξαμε στην πίεση

Πλήρως απογοητευμένος από τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Βλάντο Πέτροβιτς στο φινάλε. Ο έμπειρος φόργουορντ στις δηλώσεις του, υποστήριξε: «Δύσκολη …

Ηρακλής

Πλήρως απογοητευμένος από τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Βλάντο Πέτροβιτς στο φινάλε.
Ο έμπειρος φόργουορντ στις δηλώσεις του, υποστήριξε: «Δύσκολη στιγμή για όλους μας, για τον κόσμο, τους παίκτες, τους προπονητές. Χάσαμε από την αρχή το σημερινό ματς. Πιστεύω ότι όλοι ή κάποιοι δεν άντεξαν την πίεση και τη μεγάλη σημασία του αγώνα αυτού. Το θέλαμε πολύ και μας πήγε ανάποδα. Αυτό γίνεται συχνά στο μπάσκετ αλλά κι στη ζωή. Ξέρω ότι είναι όλοι είναι απογοητευμένοι, ειδικά οι φίλαθλοι, αλλά εμείς περισσότερο. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά εμείς είμαστε αυτοί που δίνουμε και το σώμα και την ψυχή μας. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, αλλά το πρόβλημα σήμερα ήταν ψυχολογικό. Δεν αντέξαμε την πίεση και χάσαμε τον αγώνα. Φάνηκε σα να παίξαμε με φόβο. Όταν η διαφορά πήγε στους 25 πόντους, προσπαθήσαμε να μειώσουμε αλλά δε γινόταν. Όταν παίζεις με το 50% δεν μπορείς να κερδίσεις».
Για το συμβάν με τις φανέλες, σχολίασε: «Μας το ζήτησαν οι φίλαθλοι αφού σήμερα δεν ήμασταν Ηρακλής, πιστεύουν ότι δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και ήταν πολύ απογοητευμένοι. Δεν αξίζαμε να φοράμε σήμερα αυτή τη φανέλα με αυτό το σήμα».
Όσο για το αν θα μπορέσει ο Ηρακλής να παραμείνει στην κατηγορία, είπε: «Αν μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα: Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη πλέον, αλλά στο τέλος θα μάθουμε τι θα γίνει. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλά δεν αρκεί να το πιστεύεις απλά, αλλά να δίνει το 100% σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Καμιά φορά και αυτό δεν αρκεί. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δε θα τα παρατήσουμε όσοι μείναμε. Αποφασίσαμε να μείνουμε και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top