Υπάρχει θέμα Ουζουνίδη

Λαϊκό δικαστήριο έξω από το Καυτανζόγλειο. Οπαδοί του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Κύριος …

Ηρακλής

Λαϊκό δικαστήριο έξω από το Καυτανζόγλειο. Οπαδοί του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Κύριος αποδέκτης των αποδοκιμασιών ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, την απομάκρυνση του οποίου ζητούσαν επιτακτικά από τον Γιάννη Τάκη, που βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

«Αν χρειαστεί να τον διώξουμε, θα τον διώξουμε», ήταν μία από τις ατάκες που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη συζήτηση που είχε με τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Είναι ξεκάθαρο ότι το κλίμα για τον Ουζουνίδη είναι βαρύ και τίποτα πλέον δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πρόθεση πάντως από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού για να παραιτηθεί, δεν φαίνεται να υπάρχει.

Η ομάδα αποχώρησε από το Καυτανζόγλειο με σημαντική καθυστέρηση και αφού πρώτα είχαν απομακρυνθεί οι περισσότεροι από τους οπαδούς.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερωθείτε από την BLUEARENA…

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top