Συνεχίζει με Ουζουνίδη και ψάχνει παίκτη

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα πορευτεί η ομάδα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορεί ένα σημαντικό κομμάτι των φίλων του Ηρακλή να ζητούν την απομάκρυνση …

Ηρακλής

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα πορευτεί η ομάδα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορεί ένα σημαντικό κομμάτι των φίλων του Ηρακλή να ζητούν την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει στις προθέσεις των διοικούντων. Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που στη Μίκρα αποφασίζουν να συνεχίζουν με τον Ουζουνίδη.


1. Δεν θεωρούν ότι ο Ουζουνίδης φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. “Φταίει και αυτός, όπως φταίμε όλοι. Δεν είναι όμως ο Μαρίνος το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα. Αλλού είναι η ρίζα του κακού”, λένε χαρακτηριστικά.


2. Δεν υπάρχει στην αγορά κάποιος προπονητής που μπορεί (οικονομικά) να προσεγγίσει αυτή την εποχή ο Ηρακλής και ο οποίος μπορεί να αποτελέσει εγγύηση σωστής επιλογής. Βλάχος, Παπακώστας, Τεννές, είναι ορισμένοι από τους ελύθερους προπονητές που κυκλοφορούν στην αγορά.


Θα γίνει προσπάθεια για να προχωρήσει η ομάδα σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, αν και τα οικονομικά είναι πολύ περιορισμένα. Τα χρήματα που θα καρπωθεί η ΠΑΕ από την παραχώρηση του Βέλλιου, δεν καλύπτουν ούτε το 20% των χρημάτων που θα πρέπει να εξασφαλίσει η ομάδα μέχρι τέλη Μαρτίου για να τακτοποιήσει τις οφειλές της και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση (υπάρχουν ήδη ΠΑΕ που περιμένουν στην γωνία). Παρόλα αυτά, είναι πιθανό αύριο να γίνει μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ.


 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top