Σοκ με Τζάζβιν, παράτησε την ομάδα

Λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη του σημαντικότατου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και στο στρατόπεδο του Ηρακλή επικρατεί αναβρασμός καθώς ο Ερμίν Τζάζβιν αποχώρησε από …

Ηρακλής

Λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη του σημαντικότατου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και στο στρατόπεδο του Ηρακλή επικρατεί αναβρασμός καθώς ο Ερμίν Τζάζβιν αποχώρησε από την ομάδα.
Αιτία αυτής της ξαφνικής ενέργειας του Βόσνιου σέντερ είναι η καθυστέρηση στις πληρωμές, ωστόσο υπήρχε συμφωνία με τη διοίκηση να πάρει χρήματα (13.000 ευρώ) τη Δευτέρα. Αυτή η αθέτηση της συμφωνίας, αλλά και το γεγονός πως δύο φορές δε δέχθηκε να πάρει χρήματα (την πρώτη πριν το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο αλλά και χθες πριν το δείπνο που παρέθεσε η ΚΑΕ) έχει κάνει έξαλλους τους διοικούντες καθώς ο παίκτης έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και αυτή του η κίνηση βάζει σε περαιτέρω σκέψεις τους διοικούντες αφού φανερώνει πως ο Τζάζβιν ήθελε να φύγει οπωσδήποτε από την ομάδα. Μια άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που εκθέτει ακόμη περισσότερο τον παίκτη, καθώς χάνει και το δίκιο του… Στις σκέψεις των ιθυνόντων της ΚΑΕ είναι να κινηθούν και νομικά εναντίον του αθλητή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top