Καλαφατάκης: «Είναι τελικός»

Πάνοπλος, ψυχολογικά πανέτοιμος και αποφασισμένος για τη νίκη-ανάσα θα παραταχθεί αύριο (30/1-16:30) ο Ηρακλής στη σημαντικότατη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «καυτό» Ιβανώφειο» Οι παίκτες …

Ηρακλής

Πάνοπλος, ψυχολογικά πανέτοιμος και αποφασισμένος για τη νίκη-ανάσα θα παραταχθεί αύριο (30/1-16:30) ο Ηρακλής στη σημαντικότατη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «καυτό» Ιβανώφειο»
Οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που φέτος έχει γευτεί πολλές πικρίες και παράλληλα να πάρουν το δίποντο που τόσο χρειάζονται. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Γιώργου Καλαφατάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ έχουν πάντα ιδιαιτερότητα, είναι πάντα ντέρμπι, αλλά για εμάς είναι και τελικός. Έχουμε έξι παιχνίδια στην έδρα μας και για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να τα κερδίσουμε και τα έξι, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα, το παιχνίδι μας γίνεται καλύτερο, έχει βελτιωθεί πολύ και το κλίμα στην ομάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μας δίνει μεγάλη δύναμη και ξέρουμε πως θα το κάνει με κόσμιο τρόπο που θα επιτρέψει να τον έχουμε και στους επόμενους αγώνες μαζί μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να πάμε την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε. Η παρουσία νέων παικτών στην ομάδα αλλάζει λίγο το στιλ παιχνιδιού μας, δεν έχουμε πλέον και τον Ματ Μπόουλντιν μαζί μας, αλλά δεν έχουμε και χρόνο για προσαρμογή. Θέλουμε νίκες και θα παίξουμε για το αποτέλεσμα και όχι για το θέαμα. Σαφώς ο Πάρκερ είναι ένας ποιοτικός παίκτης, παρά το ότι δεν είναι πολύ χρόνο μαζί μας, δίνει όμως προσωπικότητα στην ομάδα και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top