“Είμαι ευτυχισμένος”

Στην Αγγλία βρίσκεται ήδη ο Απόστολος Βέλλιος που αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα  και θα παρουσιαστεί από την Εβερτόν.  Με δηλώσεις του στην εφημερίδα …

Ηρακλής

Στην Αγγλία βρίσκεται ήδη ο Απόστολος Βέλλιος που αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα  και θα παρουσιαστεί από την Εβερτόν.  Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Metrosport»  κατέθεσε τις σκέψεις του για αυτή την κίνηση στην καριέρα του.

– Aποστόλη, πως προέκυψε τελικά το ενδιαφέρον της Έβερτον;
«Προσωπικά, το έμαθα πριν από τρεις μέρες από τον εκπρόσωπο μου γι’ αυτή την προοπτική. Απ’ όσο γνωρίζω, ο αρχισκάουτερ της Έβερτον με είχε δει στο παιχνίδι της εθνικής νέων με τα Σκόπια. Στο πρώτο ματς, που είχε λήξει με 2-1. Από εκεί ξεκίνησε η ιστορία».

–        Τι σημαίνει για σένα αυτή η μεταγραφή;
«Eίμαι πολύ ευτυχισμένος, το μόνο που θέλω είναι να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά. Με τη δουλειά βελτιώνεσαι».

– Γιατί δεν έμεινες τελικά στον Ηρακλή;
«Νομίζω, το να παίξει κάποιος νεαρός παίκτης στο εξωτερικό είναι ένα όνειρο. Είναι όνειρο ζωής. Μου αρέσει άλλωστε το εξωτερικό. Ο τρόπος δουλειάς στις προπονήσεις, η φιλοσοφία, η νοοτροπία. Η εμπειρία της Πρέμιερ Σιπ σίγουρα αποτελεί ευκαιρία ζωής για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή. Δεν μπορείς να το αρνηθείς. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, γιατί όπως ανεβαίνουν πολλοί, το ίδιο εύκολα πέφτουν. Δεν είναι εύκολο, αλλά σίγουρα είναι μία ευκαιρία ζωής».

– Τι κρατάς από τον Ηρακλή;
«Είμαι από 5 χρονών στον Ηρακλή. Κρατάω πάρα πολλές αναμνήσεις. Κυρίως τις καλές. Έκανα καλούς φίλους, έκανα φιλίες που θα κρατήσουν, γνώρισα πάρα πολλούς».

– Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;
«Θέλω να πάει καλά η ομάδα. Ο Ηρακλής είναι στην καρδιά μου. Δεν το συζητάω. Είναι η ομάδα μου. Ευχαριστώ τόσο τον κόσμο, όσο και τη διοίκηση. Θέλω να πάνε όλα καλά ευθύς εξ αρχής από το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι και να κερδίσουμε την Κέρκυρα. Την έχει ανάγκη η ομάδα αυτή τη νίκη».

– Πιστεύεις ότι θα ανταποκριθείς, θα τα καταφέρεις;
«Γι’ αυτό πάω. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου. Χρειάζεται – όπως είπα – πολλή δουλειά αλλά θα δουλέψω και θέλω να τα πάω καλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρω και παράλληλα να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα».

Κ. Βέλλιος : « Χαίρομαι και στεναχωριέμαι»

Με τον Απόστολο Βέλλιο ήταν μαζί του και ο πατέρας του, Κώστας που έχει αγωνιστει και αυτός παλίοτερα με την ομάδα του Ηρακλή:

«Από τη μία χαίρεσαι και από την άλλη στεναχωριέσαι. Από τη μία χαίρομαι, γιατί σε μία πολύ καλή ηλικία παίρνει μεταγραφή σε μία καλή ομάδα της Αγγλίας. Είναι μεγάλη υπόθεση. Είμαι περήφανος για τον Αποστόλη. Είναι τιμή για τον ίδιο, αλλά και για τον Ηρακλή. Από την άλλη, βέβαια, στεναχωριέμαι, γιατί ήθελα πραγματικά να παίξει άλλα 2-3 χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή. Δεν πρόλαβε να παίξει πολύ. Ήθελα να παίξει. Ωστόσο, με τις υπάρχουσες συνθήκες και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν γίνονταν αλλιώς… Πάλι μπλε θα φοράει»

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top