Αιχμές από Ουζουνίδη… (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε αιχμές για έλλειψη συσπείρωσης στην ομάδα, χωρίς πάντως να κατονομάσει ποιο κομμάτι του παζλ έχει… αποκολλήσει. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε αιχμές για έλλειψη συσπείρωσης στην ομάδα, χωρίς πάντως να κατονομάσει ποιο κομμάτι του παζλ έχει… αποκολλήσει.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε και εμείς να το κερδίσουμε και ο αντίπαλος. Οπότε, η ισοπαλία ήρθε λογικά στο παιχνίδι. Ξέρετε πολύ καλά ότι είχαμε πολλές απουσίες από την αρχή του παιχνιδιού. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε και παίκτες που αγωνιστήκανε για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα.

Είχαμε και αρκετούς ανέτοιμους ποδοσφαιριστές, αλλά οι εννέα απουσίες που είχαμε πριν από το παιχνίδι μάς ανάγκασαν να το κάνουμε αυτό. Καταλαβαίνουμε να έχει απαιτήσει ο κόσμος, να θέλει τη νίκη. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα, να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει και να δει καλύτερα τη συνέχεια. Τα προβλήματα έγιναν περισσότερα με την πίεση που υπήρχε στην ομάδα.

Είδαμε ότι ήμασταν αρκετά νευρικοί και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες προϋποθέσεις. Με την πάροδο του χρόνου και με την επιστροφή των παικτών θα τα καταφέρουμε και δεν θα μπλέξουμε σε περιπέτειες. Έχω πει ότι πρέπει για να λειτουργήσει η ομάδα, θα πρέπει να λειτουργεί ως ένα. Αν δεν υπάρχει αυτό, θα υπάρχει πρόβλημα. Είχα πει ότι θα υπάρχει πρόβλημα ανομοιογένειας. Δείτε πόσοι καινούριοι έπαιζαν. Το περιμέναμε ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Η ομάδα ήταν περισσότερο νευρική από όσο θα έπρεπε. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε στο δημιουργικό κομμάτι κυρίως».

Για την συσπείρωση είπε… «Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και συσπείρωση. Αν ο καθένας βγαίνει έξω από τις ευθύνες υπάρχει πρόβλημα».

Για το ντεμπούτο του Στάμου: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Στάμου. Ίσως στο αʼ μέρος θα μπορούσε να προωθήσει καλύτερα το παιχνίδι, αλλά έκανε αυτό που ήθελα».

Για τον Βέλλιο… «Το μεσημέρι ενημερώθηκα ότι έγινε η μεταγραφή και το βράδυ ότι θα έφευγε ο παίκτης. Η αλήθεια είναι ότι όλη την εβδομάδα δουλεύαμε διαφορετικά και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά».

Για τα μεταγραφικά… «Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω. Κάποιοι παίκτες είχαν συμφωνήσει, αλλά δεν ήρθαν. Δεν μπορούμε και να παίρνουμε όποιους παίκτες θέλουμε. Δεν είμαστε σε τέτοια κατάσταση. Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι καλοί. Θέλουνε λίγο χρόνο. Γι’ αυτούς είναι λίγο δύσκολο γιατί ήρθαν σε μια περίεργη καμπή για την ομάδα και θα έπρεπε να μπούνε σιγά-σιγά αλλά δεν γινόταν αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top