“Έχουμε χαρακτήρα στο παιχνίδι” (video)

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε ότι αν υπήρχε μία ομάδα που μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αυτή ήταν η …

Ηρακλής

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε ότι αν υπήρχε μία ομάδα που μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αυτή ήταν η Κέρκυρα.

«Όταν παίρνεις ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα που έχει χάσει η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός πρέπει να είσαι ευχαριστημένος και είμαστε ευχαριστημένοι. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε καλά και ο Ηρακλής ισορρόπησε το παιχνίδι στο τελευταίο διάστημα του πρώτου μέρους. Στο βʼ μέρος πάλι ήμασταν καλοί και όταν ο Ηρακλής ισορρόπησε δεν μας δημιούργησε πρόβλημα.

Για άλλη μία φορά ήμασταν καλοί. Έχουμε χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Κάθε βαθμός ή βαθμοί που παίρνεις είναι κέρδος για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δουλεύομε και σε θέματα τακτικής και πλέον η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αποδείχτηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ευχάριστο για έναν προπονητή να έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν κι εγώ ήμουν παίκτης, ήθελα να έχω έναν προπονητή δίκαιο απέναντί μου και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Έχουμε παιδιά με πάθος και θέληση. Για το όριο της παραμονής δεν κάνω κανέναν υπολογισμό».


Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top