Χάντμπολ: Το φλουρί στον προπονητή

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομάδα χάντμπολ του Ηρακλή, στο εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη. Οι αθλητές της ομάδας μαζί …

Άλλα αθλήματα

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομάδα χάντμπολ του Ηρακλή, στο εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη. Οι αθλητές της ομάδας μαζί με τον προπονητή και την τεχνική ομάδα του Ηρακλή έδωσαν το παρών, διασκέδασαν και απόλαυσαν το καλό φαγητό και ποτό σε μια βραδιά χαράς και γιορτής.

Το φλουρί και τις ευχές όλων κέρδισε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γούσιος, ο οποίος ήταν ο τυχερός της βραδιάς αφού μαζί με το φλουρί εξασφάλισε και πλούσια δώρα.Το παρών στην εκδήλωση επίσης έδωσε αντιπροσωπεία της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή και ο επιχειρηματίας Βασίλης Παπαθεοδώρου ο οποίος πρόσφερε και κάποια από τα δώρα της βραδιάς.

Η ομάδα του Ηρακλή θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού κο Στέφανο, για την εξαιρετική περιποίηση και την άψογη συνεργασία.

Δείτε πιο πολλές φωτογραφίες.

 

Back to Top