Οκτώ οι απόντες, τεράστια η θέληση για νίκη

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν από τους “κυανολεύκους”, κατά την τελευταία μέρα της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.  Ο Πασχάλης Βουτσιάς …

Ηρακλής

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν από τους “κυανολεύκους”, κατά την τελευταία μέρα της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.


 Ο Πασχάλης Βουτσιάς προσεβλήθη από οξεία γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε στο σπίτι του, με έντονα συμπτώματα και ακολουθεί φαρμακοθεραπεία, μη έχοντας την δυνατότητα αγωνιστικής συμμετοχής.


Ο Βικτοράς Γιάκομπ δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά η ενόχληση δεν τον εγκατέλειψε, με συνέπεια να επιβεβαιώσει την αρχική ιατρική εκτίμηση ότι δεν θα προλάβει τον αυριανό αγώνα.


Αντιθέτως, ο Μονσέφ Ζερκά, προπονήθηκε κανονικά, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπώρησαν.


Ο Τάσος Κατσαμπής προφυλάχθηκε από τη σημερινή προπόνηση, λόγω μιας ελαφράς επιβάρυνσης στον προσαγωγό, αλλά το συγκεκριμένο μικροπρόβλημα δεν άφησε τον αρχηγό εκτός αποστολής.


Μανώλης Παπαστεριανός, Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους και ο Καρλίνιος τη φυσικοθεραπεία.


Η τεχνική ηγεσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:


Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Λίμα, Κανακούδης, Στάμου, Γκαρσία, Ρόμπλες, Μάρα, Μαχόπ, Σολτάνι, Επαλέ, Ζερκά, Βέλλιος, Τσίτας.


Συνολικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί, αναγκαστικά, τις υπηρεσίες οκτώ παικτών του, καθώς Ντάνι και Αραμπατζής είναι τιμωρημένοι, ενώ ανέτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι Γιάκομπ,  Παπαστεριανός, Καρλίνιος, Ηλιάδης, Βουτσιάς και Σζοτ.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top