Οι τρεις μάγοι με τα δώρα

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τα κυανόλευκα τμήματα ενισχύθηκαν με τρεις παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Ηρακλής διανύει μια (ακόμα) δύσκολη χρονιά, …

Ροπαλιές

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τα κυανόλευκα τμήματα ενισχύθηκαν με τρεις παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ηρακλής διανύει μια (ακόμα) δύσκολη χρονιά, σε όλα τα τμήματα και σε όλα τα επίπεδα. Οι παράγοντες που οδήγησαν τον ενιαίο Ηρακλή σε δύσβατα μονοπάτια έχουν, λίγο έως πολύ, ήδη αναλυθεί. Ξεχωριστό γνώρισμα του συλλόγου είναι η συνεχής, αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων προς όλα τα κυανόλευκα τμήματα. Οι φίλοι της ομάδας ταξιδεύουν παντού μαζί της, παρά το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές ο Ηρακλής τους “κερνάει” πίκρες και όχι χαρές.

Φέτος, ο (ταλαιπωρημένος το καλοκαίρι) κυανόλευκος κόσμος μπήκε “ζεστά” στην αρχή της χρονιάς, γεμίζοντας τις κερκίδες. Σταδιακά όμως, μια μερίδα οπαδών “κρύωσε” από ορισμένες αναποδιές που αντιμετώπισαν τα τμήματα του Ηρακλή. Φτάνοντας λοιπόν στον χειμώνα και τη μεταγραφική περίοδο, υπήρχε η προσμονή για ουσιαστική βοήθεια προς όλα τα τμήματα. Τελικά, η ελπίδα για να επιτευχθεί η βελτίωση του θεάματος και των αποτελεσμάτων, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε τρεις σημαντικούς παίκτες-προσωπικότητες.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μεταξύ άλλων μεταγραφών, αποκτήθηκε ο Ζοέλ Επαλέ. Ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της ομάδας στην προηγούμενη θητεία του. Άπαντες στον “Γηραιό” ελπίζουν ότι θα κάνει το ίδιο και τώρα, δίνοντας λύση στο σοβαρό επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.

Όσον αφορά το τμήμα μπάσκετ, ο Ηρακλής έχει βρεθεί σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λάθους. Έτσι, αποκτήθηκε ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, ο Σμους Πάρκερ. Το ζητούμενο είναι να βοηθήσει κυρίως στον επιθετικό τομέα, οδηγώντας την ομάδα σε νίκες, και το εντυπωσιακό βιογραφικό του αποδεικνύει ότι αναμφίβολα είναι ικανός να το κάνει.

Τέλος, στο βόλλεϊ, οι στόχοι είναι σαφώς υψηλότεροι σε σχέση με τα άλλα δύο τμήματα, και αρμόζουν περισσότερο στον Ηρακλή. Η ομάδα κάτω από τις οδηγίες του Φρέντι Μπρουκς, έχει βρει έναν πολύ καλό ρυθμό και αποδίδει θεαματικό βόλλεϊ. Παρόλα αυτά, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και οι υπεύθυνοι του ΤΑΠ αποφάσισαν να ενισχύσουν την ομάδα με την απόκτηση του Νίκου Σμαραγδή. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός θα πάρει τη θέση του Στάνκου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αρχή της σεζόν και δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Ένα κοινό, αρνητικό στοιχείο που είναι άξιο αναφοράς, αποτελεί το γεγονός οτι και οι τρεις αθλητές προέρχονται από αγωνιστική απραξία. Δεν είναι δηλαδή απολύτως έτοιμοι ώστε να σηκώσουν άμεσα στους ώμους τους την ομάδα. Υπάρχει όμως η αισιοδοξία ότι η αποδεδειγμένη ποιότητα των παικτών και η πολύχρονη εμπειρία τους, θα τους επιτρέψει να προσφέρουν πολύ σύντομα καθοριστική βοήθεια στην ομάδα.

Οι τρεις “μάγοι” λοιπόν, έχουν καταφθάσει. Ευχή όλων μας, είναι να φτάσουν και τα δώρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top