Εντεκάδα με πολλές αλλαγές

Είναι δεδομένο ότι η εντεκάδα του Ηρακλή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα θα έχει αρκετές αλλαγές. Οι απουσίες είναι αρκετές και ο Μαρίνος …

Ηρακλής

Είναι δεδομένο ότι η εντεκάδα του Ηρακλή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα θα έχει αρκετές αλλαγές. Οι απουσίες είναι αρκετές και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αναγκασμένος να επιλέξει νέα πρόσωπα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι να κάνει ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα ο Δημήτρης Στάμου(φωτό), ο 20χρονος αμυντικός χαφ μιας και για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν οι δεδομένες απουσίες των τραυματιών, Παπαστεριανού, Ηλιάδη και Καρλίνιος καθώς και του τιμωρημένου, Ντάνι.

Στις προπονήσεις, ο Ουζουνίδης δοκίμασε αρκετά το 4-3-3. Στην εστία θα είναι ο Ελευθερόπουλος. Στο δεξί άκρο της άμυνας βάζει τον Γιώργο Κυριαζή αντί του τιμωρημένου, Νίκου Αραμπατζή ενώ ο Χοσέμι και ο Κατσικάς (από τη στιγμή που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας) θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Πάμπλο Λίμα θα είναι στα αριστερά της άμυνας.

Σε περίπτωση που επιλεγεί για αμυντικός χαφ ο Στάμου, θα πλαισιώνεται από τον Γκαρσία (εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει) και τον Ρόμπλες, τους δύο Αργεντινούς. Στην επίθεση, ο Μαχόπ και ο Σολτάνι έχουν προβάδισμα για τις πτέρυγες ενώ ο Βέλλιος έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top