Για διπλό και… εκδίκηση

Η Κηφισιά είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε φέτος τον Ηρακλή στη Μίκρα και αυτό κανείς δεν το έχει ξεχάσει. Οι παίκτες του Φρέντι Μπρουκς …

Ηρακλής

Η Κηφισιά είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε φέτος τον Ηρακλή στη Μίκρα και αυτό κανείς δεν το έχει ξεχάσει. Οι παίκτες του Φρέντι Μπρουκς θα αντιμετωπίσουν την συγκεκριμένη ομάδα το Σάββατο (29/1, 18.30) στο Ζηρίνειο, με αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο».

Η αποστολή των κυανόλευκων θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή (28/1) στις 20.00 χωρίς τους Στάνκου και Σμαραγδή, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Φρέντι Μπρουκς δήλωσε:

«Αυτά τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια είναι σημαντικά και θέλουμε να τα ολοκληρώσουμε με μία ακόμα νίκη. Στον πρώτο γύρο χάσαμε από την Κηφισιά και πρέπει να προσέξουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αυτό που έγινε στη Μίκρα ήταν μάθημα και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα». 

Από την πλευρά του ο Κώστας Προύσαλης ανέφερε: «Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, αλλά δεν ξεχνάμε ότι γενικά η Κηφισιά μας έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση κι αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε από τις υπόλοιπες ομάδες. Κι αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Βαρθαλίτης και Γεροθόδωρος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top