“Οι τρεις βαθμοί θα μας δώσουν ώθηση”

Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Κέρκυρα και όχι μόνο, μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε …

Ηρακλής

Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Κέρκυρα και όχι μόνο, μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις πολλές και σημαντικές απουσίες που υπάρχουν στην ομάδα και –εμμέσως πλην σαφώς- επιβεβαίωσε σημερινά δημοσιεύματα που φέρνουν τον 20χρονο αμυντικό χαφ, Δημήτρη Στάμου, να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ: «Πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα έχουμε πολλές αλλαγές και ίσως να μας δημιουργήσει πρόβλημα ομοιογένειας. Τα παιδιά όμως θα δείξουν μεγάλη αποφασιστικότητα και θα καλύψουν αυτό το πρόβλημα. Να λειτουργήσουμε σαν σύνολο. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερο τη στήριξη του κόσμου. Ίσως χρειαστεί να μπουν κάποια νέα παιδιά από την αρχή. Ο ενθουσιασμός και η θέλησή τους να παίξουν, θα μας δώσουν ότι θα μας λείψει. Έχω εμπιστοσύνη σε όσους παίξουν και όσοι θα είναι διαθέσιμοι. Θα υπάρχουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές και ίσως παίξει κάποιο παιδί που μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί. Η διάθεση και η θέληση που θα δείξουν για να αποδείξουν την αξία τους, θα καλύψουν τα προβλήματα απουσιών».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΛΕ: «Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα λυθεί το πρόβλημα με την κάρτα του Επαλέ. Έτοιμος για ένα κομμάτι παιχνιδιού. Δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και μακάρι να τον έχω στη διάθεσή μου για να τον χρησιμοποιήσω. Είναι έμπειρος παίκτης, με μεγάλη ποιότητα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ: «Η Κέρκυρα είναι μία συμπαγής ομάδα. Την ξέρουμε και μας ξέρει. Λειτουργεί σαν ομάδα και έχει ομοιογένεια. Έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα, όχι όμως τόσο μεγάλη ομοιογένεια. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και θα πάρουμε την ώθηση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι τρεις βαθμοί θα μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Αρνητικό αποτέλεσμα θα μας φέρει και πάλι στην αρχή.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ: «Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από στημένες φάσεις. Όσο και να δουλεύεις στις προπονήσεις, αν δεν υπάρχει συγκέντρωση σε αυτά τα 5-10 δευτερόλεπτα που διαρκεί μία στημένη φάση, θα το πληρώσεις. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδι δείξαμε αδράνεια στις στημένες φάσεις».

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ: «Στα τελευταία παιχνίδια φτάνουμε πιο εύκολο στο γκολ, αλλά χρειάζεται περισσότερη ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Είναι και θέμα ρέντας. Δεν μπορεί ο Γιάκομπ ή ο Σολτάνι να ξέχασαν να βάζουν γκολ».

ΘΕΜΑ ΒΕΛΛΙΟΥ: «Το θέμα του Βέλλιου έχει κουράσει. Η ομάδα έκανε μία πολύ καλή πρόταση και περιμένουμε τις εξελίξεις».

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΙΤΚΟΦΣΚΙ: «Η ομάδα έχει πολύ καλούς τερματοφύλακες. Ο Ελευθερόπουλος μας έχει βοηθήσει πολύ, ο Μπαντής δουλεύει καλά και ήρθε ένας ακόμη καλός τερματοφύλακας. Έχουμε ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις. Όλοι οι νέοι παίκτες είναι καλοί και θα μας βοηθήσουν. Θα θέλαμε να μπουν σιγά-σιγά, αλλά με τα προβλήματα που είχαμε, δεν γινόταν αυτό.

ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ: «Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία το τι σκέφτεται ο κόσμος ή ακόμη και η διοίκηση. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και δεν είμαστε όπως ήμασταν στην αρχή. Δεν υπάρχει η ίδια συσπείρωση. Το θέμα είναι η ομάδα και για να προχωρήσει, πρέπει να επανέρθουμε σε εκείνο το σημείο».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top