Επέστρεψε για νέους τίτλους ο «Σμα»

Παίκτης του Ηρακλή και με την… βούλα είναι από την Πέμπτη (27/1) και για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ο Νίκος Σμαραγδής. Ο διεθνής κεντρικός είπε …

Ηρακλής

Παίκτης του Ηρακλή και με την… βούλα είναι από την Πέμπτη (27/1) και για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ο Νίκος Σμαραγδής. Ο διεθνής κεντρικός είπε το οριστικό «ναι» στους κυανόλευκους και υπέγραψε με αυτούς συμβόλαιο συνεργασίας, βάζοντας στην άκρη την πρόταση που είχε δεχθεί από τον Ολυμπιακό.

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το ποιος είναι ο Νίκος, όλοι τον γνωρίζουμε. Θα χτίσουμε πάνω στον Νίκο και ευχόμαστε η επιστροφή του να συνδυαστεί με νέους τίτλους και διακρίσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Θεόφιλος Κολύμπατζης.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σμαραγδής τόνισε: «Χαίρομαι που ξαναγύρισα στον Ηρακλή και είμαι ξανά μέλος της κυανόλευκης οικογένειας. Η ομάδα είναι στους στόχους της και έρχομαι να βοηθήσω στην επίτευξη αυτών».

Δύο πρωταθλήματα και έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ πρόσθεσε στην καριέρα του ο Σμαραγδής με την φανέλα του Ηρακλή και άπαντες εύχονται οι τίτλοι αυτοί να αυξηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top