Δεν ανησυχούν για Ζερκά, “το παλεύει” ο Βικτοράς

Η πιο έντονη και σημαντική προπόνηση της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα διεξήχθη σήμερα (27/01), στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου, με την …

Ηρακλής

Η πιο έντονη και σημαντική προπόνηση της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα διεξήχθη σήμερα (27/01), στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου, με την τεχνική ηγεσία να ‘προβάρει’ πλάνα αγωνιστικής τακτικής.


Ο Βικτοράς Γιάκομπ έχει από σήμερα “σύμμαχο” τα “καθαρά” αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υπεβλήθη. Η εξέταση έδειξε ότι δεν υφίσταται θλάση, αλλά απλό τράβηγμα, με συνέπεια ο Ρουμάνος επιθετικός να υποβληθεί, στη σημερινή προπόνηση, σε ελαφρά δοκιμασία ετοιμότητας. Αύριο, κατά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο Γιάκομπ θα πραγματοποιήσει το τελικό τεστ, ώστε να αποδειχθεί αν προλαβαίνει, έστω και να δηλώσει συμμετοχή στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα.


Ο Μονσέφ Ζερκά αισθάνεται μια μικρή επιβάρυνση στον προσαγωγό, προπονήθηκε μόνος, αύριο αναμένεται να επανέλθει στους ρυθμούς της ομάδας και (εκτός σοβαρού απροόπτου) θα είναι μάχιμος για τον αγώνα με την Κέρκυρα.


Ο Χοσέμι ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις του και προπονήθηκε με την ομάδα, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του προπονητή.


Μανώλης Παπαστεριανός, Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και ο Carlinhos τη φυσιοθεραπευτική αγωγή.


Αύριο, Παρασκευή 28/01, η ομάδα θα προπονηθεί στην Μίκρα, στις 11:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους Φαίακες, ενώ, κατόπιν, θα ανακοινωθεί η αποστολή.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top