“Τέλος στην προπονητολογία”

Ο Γιάννης Τάκης αναφέρθηκε (26/1) και στον Μαρίνο Ουζουνίδη. «Τον Ουζουνίδη τον στηρίζουμε και τον στηρίζουμε γιατί έχουμε ξεκινήσει μαζί μια προσπάθεια. Δεν είναι λύση …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Τάκης αναφέρθηκε (26/1) και στον Μαρίνο Ουζουνίδη. «Τον Ουζουνίδη τον στηρίζουμε και τον στηρίζουμε γιατί έχουμε ξεκινήσει μαζί μια προσπάθεια. Δεν είναι λύση να αλλάζουμε συνεχώς προπονητές. Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή. Θα συνεχίσουμε μαζί. Θέλουμε να τελειώσει η προπονητολογία».

Είπε ακόμη ότι… «υπάρχει μια απογοήτευση και την καταλαβαίνω γιατί και εμείς έτσι νιώθουμε. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να προστατεύσουμε την ομάδα και να κάνουμε μια καινούρια ομάδα από τα χαλάσματα που παραλάβαμε το καλοκαίρι. Δεν θέλουμε να τριγυρνάμε στα δικαστήρια και να έχουμε ανάγκη από αλλοδαπούς σωτήρες. Εχω σιχαθεί ως Ηρακλειδέας τη λέξη υπομονή αλλά είμαι αναγκασμένος για μια ακόμη φορά να την πω. Χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό. Θέλουμε άλλους λίγους μήνες υπομονή. Η ομάδα θέλει τη στήριξη καθενός από εμάς. Στο γήπεδο, στον δρόμο, παντού, για να τα καταφέρουμε σε όλα τα επίπεδα ως Ηρακλής. Σαφέστατα ο σύλλογος έχει μια κρίσιμη καμπή. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που στην παρούσα φάση ενδιαφέρει τον πιο πολύ κόσμο. Δεν σταματά η προσπάθεια. Δεν απογοητευόμαστε από μία ή δύο άσχημες εμφανίσεις. Στηρίζουμε και στηριζόμαστε από την αγάπη και την τρέλα του καθενός. Στο τέλος θεωρώ ότι όλοι θα είμαστε καλύτερα από ό,τι είμαστε τώρα και θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση χρόνου για να κάνουμε τον σχεδιασμό».

Μεταξύ άλλων είπε ότι… “σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο να γυρνάει με χαμηλά το κεφάλι μετά από ήττες. Η προσπάθεια όμως δεν σταματά, δεν αλλάζει και δεν αλλάζει τον προσανατολισμό της. Ο στόχος του Ηρακλή ήταν να πάει όσο καλύτερα μπορεί. Στην πορεία προέκυψε μια κλήρωση στο Κύπελλο που χαρακτηρίστηκε βατή. Δεν τα καταφέραμε. Ο στόχος όμως δεν αλλάζει. Στόχος είναι να βάλουμε τις βάσεις και να κάνουμε τον Ηρακλή όπως τον θέλουμε”.

Είπε για τις δύο ανακοινώσεις που έβγαλε η διοίκηση και αναφέρονταν και στους παίκτες. «Η δεύτερη ανακοίνωση ήταν για συγνώμη που δίνουμε στον κόσμο. Θεωρώ ότι ήταν ανακοίνωση όλων, όχι μόνο της διοίκησης. Η πρώτη ανακοίνωση είχε ένα νόημα να κουνήσουμε λίγο τα νερά και να δημιουργήσουμε μια ένταση στην ομάδα για να δυναμώσει ο καθένας. Δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή, ο κόσμος πληρώνει τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top