“Τέλος οι μεταγραφές”

Οριστικά, όπως διαφαινόταν, με το θέμα του Σάνι Καϊτά δεν γίνεται τίποτα. Ενώ υπήρχε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η εντύπωση ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή …

Ηρακλής

Οριστικά, όπως διαφαινόταν, με το θέμα του Σάνι Καϊτά δεν γίνεται τίποτα. Ενώ υπήρχε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η εντύπωση ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή θα γίνει, από ένα σημείο και μετά άρχισε να διαφαίνεται ότι υπάρχουν εμπόδια. Ο Τάκης ρωτήθηκε (26/1) για το θέμα του Καϊτά. «Ο Καϊτά είναι ένας παίκτης που μας ενδιέφερε. Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν θα έρθει. Είναι κρίμα πάντως γιατί είναι καλός παίκτης. Επικοινωνήσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε να βγει η βίζα, ο παίκτης όμως δεν πήγε. Δεν τα καταφέραμε». Για το αν θα γίνει κάποια ακόμη μεταγραφή είπε ότι… «τελειώσανε οι μεταγραφές. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο».

Για το δικαίωμα συμμετοχής του Επαλέ είπε: «Για Επαλέ σήμερα ή αύριο θα έρθει ένα χαρτί από την Μπακού και όλα θα είναι έτοιμα».

Ρωτήθηκε για το αν η απόκτηση του Βιτκόφσκι σημαίνει ότι το καλοκαίρι ένας από τους Ελευθερόπουλο ή Μπαντή θα λύσει τη συνεργασία. Είπε: «Δεν υπάρχει κάποια σχέση σε αυτό. Ο Βιτκόφσκι είναι ένας τερματοφύλακας που είχαμε καλές πληροφορίες. Ηταν και μια επιλογή χαμηλού κόστους που και αυτό παίζει τον ρόλο του. Προέρχεται από μία χώρα με σχολή τερματοφυλάκων και είχαμε καλές απόψεις και από Πολωνούς που έχουν παίξει στην Ελλάδα. Είναι ένα παιδί που έρχεται να δυναμώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων. Κρίθηκε ότι πρέπει να έχουμε ακόμη έναν εξίσου καλό με τους ήδη υπάρχοντες».

Ρωτήθηκε για το αν στεναχωριέται που το γήπεδο δεν έχει πολύ κόσμο. «Στεναχωριέμαι. Στεναχωριέμαι που δεν βλέπω το Καυτανζόγλειο γεμάτο γιατί αυτός ήταν ο στόχος. Από την άλλη δεν μπορώ να δώσω άδικο και στους ανθρώπους που έχουν βαρεθεί να γυρνάνε με το κεφάλι κατεβασμένο. Δεν στεναχωριέμαι από τα παιδιά στο πέταλο. Εκεί με δύναμη στηρίζουν την ομάδα. Περισσότερο από τους Ηρακλειδείς της γενιάς μου στεναχωριέμαι είναι όμως και η γενιά που έχει γνωρίσει αρκετές άσχημες στιγμές. Δεν θέλω να φτάνουμε στο χείλος του γκρεμού για να συμμετέχουμε. Θα ήθελα ο κόσμος να είναι περισσότερος στο γήπεδο. Εχουμε το φθηνότερο εισιτήριο, σιγά-σιγά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

Είπε για τις κόκκινες: «Η ομάδα έχει δεχτεί πέντε κόκκινες για βλακείες». Ρωτήθηκε για το αν είναι ενεργοποιημένος ο εσωτερικός κανονισμός. «Ο εσωτερικός κανονισμός υπάρχει και έχει υπογραφεί από όλους τους παίκτες τον Οκτώβριο. Υπάρχουν και πρόστιμα που μπαίνουν απλώς δεν έχουν κοινοποιηθεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top