“Δεν πωλείται ο Βέλλιος”

Το θέμα Βέλλιου ήταν από αυτά που απασχόλησαν τη συνέντευξη Τύπου (26/1) του Γιάννη Τάκη. «Δεν πωλείται. Σήμερα με βάση αυτά που ισχύουν λέμε δεν …

Ηρακλής

Το θέμα Βέλλιου ήταν από αυτά που απασχόλησαν τη συνέντευξη Τύπου (26/1) του Γιάννη Τάκη. «Δεν πωλείται. Σήμερα με βάση αυτά που ισχύουν λέμε δεν πωλείται τον Ιανουάριο. Ή θα δεχτεί την πρόταση που του έχουμε κάνει ή αν δεν τη δεχτεί, θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι». Ρωτήθηκε τι θα γίνει αν έρθει μια πρόταση π.χ. ενός εκατομμυρίου. «Αν έρθει τέτοια πρόταση θα δούμε. Σας λέω ότι με τα δεδομένα που ισχύουν τώρα, ο παίκτης δεν πωλείται».

Είπε για την πρόταση που έχει κάνει ο Ηρακλής στον Βέλλιο: «Το έχω ξαναπεί ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και όποιος θέλει να παίζει στον Ηρακλή θα παίζει. Επειδή ούτε αυτό το θέμα θέλουμε να γίνει σήριαλ, έχουμε κάνει μία πρόταση στον Αποστόλη που του αξίζει γιατί είναι φέρελπις και την Παρασκευή τον περιμένουμε εδώ για να υπογράψει».

Ρωτήθηκε για το αν στην πρόταση υπάρχει και ρήτρα για την πώληση και είπε: «Σε περίπτωση που δεχτεί την πρόταση, θα μπει και ρήτρα πώλησης όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει κάθε ομάδα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της». Ρωτήθηκε για το τι έγινε με την Μπολόνια. «Ο ίδιος απέρριψε την πρόταση της Μπολόνια». Ρωτήθηκε για την ΑΕΚ: «Δεν έχω ιδέα τι έγινε».

Είπε ότι… «η μόνη συζήτηση που έγινε για τον Βέλλιο ήταν το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό. Τώρα, δεν έγινε καμία συζήτηση με καμία ομάδα». Ρωτήθηκε για το αν είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός, τώρα, πρόσφερε 100.000 ευρώ για τον Βέλλιο. «Στη συζήτηση που έγινε με τον Ολυμπιακό δεν ειπώθηκε τίποτα. Η συζήτηση ήταν για θέματα το ποδοσφαίρου».

Ρωτήθηκε για το αν είναι ικανοποιημένος από τον Γιάκομπ –σε σχέση με το συμβόλαιο που υπογράφηκε το καλοκαίρι- σε συνδυασμό και με τη διαχείριση του Ρουμάνου με τον Βέλλιο που ο Γιάκομπ έχει πολύ περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Βέλλιο. «Ο Βίκτορας το καλοκαίρι και χαρακτήρα έδειξε και δέχτηκε να συνεχίσει σε συνθήκες περίεργες, όπως το έκαναν βέβαια και άλλοι παίκτης. Την προηγούμενη σεζόν, τη μισή ευκαιρία την κάνει γκολ. Φέτος δεν του πάει η μπάλα και ένα ποσοστό από τη δική του αφλογιστία αποτυπώνεται και στην επίθεση της ομάδας. Ο Βίκτορας είναι περιουσιακό στοιχείο σίγουρα όμως για να είναι και περιουσιακό στοιχείο θα πρέπει να είναι και αποτελεσματικό στοιχείο. Το θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του. Το καλοκαίρι ο Βίκτορας ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Πρωταθλήματος και ο Βέλλιος ένας ελπιδοφόρος επιθετικός». Για τα λεπτά συμμετοχής είπε: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top