Για Μιλάνο, Κρέιτσι, Κομπαγιάσι

Αρκετές ήταν οι ερωτήσεις προς τον Γιάννη Τάκη στη συνέντευξη Τύπου (26/1) για παίκτες που δεν ανήκουν στον Ηρακλή. Ο Γίρι Κρέιτσι, ο Μάουρο Μιλάνο …

Ηρακλής

Αρκετές ήταν οι ερωτήσεις προς τον Γιάννη Τάκη στη συνέντευξη Τύπου (26/1) για παίκτες που δεν ανήκουν στον Ηρακλή. Ο Γίρι Κρέιτσι, ο Μάουρο Μιλάνο και ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι είναι κάποιοι από αυτούς.

Για Κρέιτσι: «Μάλλον πήγε να παίξει στη Ρουμανία. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον Κρέιτσι».

Για Μιλάνο: «Το συμβόλαιο έχει λυθεί με υπαιτιότητα του παίκτη, υπάρχει απόφαση από την Ε.Π.Ο. Του οφείλονται χρήματα από την προηγούμενη σεζόν. Εχουμε κάνει πρόταση, περιμένουμε απάντηση, πιστεύω ότι θα τα βρούμε. Τρεις εγχειρίσεις στο ίδιο σημείο σημαδεύουν την καριέρα ενός παίκτη».

Για Κομπαγιάσι: «Είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια μεγάλη απώλεια για το ρόστερ του Ηρακλή. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και είναι ο πρώτος παίκτης με τον οποίον είχα συζητήσει. Την προηγούμενη Τρίτη έκανε εγχείριση στην Ιαπωνία. Εχει τακτοποιηθεί οικονομικά. Προς τιμή του, χάρισε και ένα σημαντικό μέρος των ποσών που χάρισε ο Ηρακλής. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ένα φίλο στην Ιαπωνία και έχουμε επαφές μαζί του».

 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top