Στον ΟΣΦΠ ο Χαριτωνίδης, τέλος ο Κραλ

Δύο παίκτες που πέρασαν στο παρελθόν από τον Ηρακλή, πρωταγωνιστούν τις τελευταίες μέρες στα δρώμενα του ερυθρόλευκου βόλλεϊ. Ο Γίρι Κραλ αποχώρησε και επίσημα από …

Διάφορα

Δύο παίκτες που πέρασαν στο παρελθόν από τον Ηρακλή, πρωταγωνιστούν τις τελευταίες μέρες στα δρώμενα του ερυθρόλευκου βόλλεϊ. Ο Γίρι Κραλ αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιάννης Χαριτωνίδης έγινε κάτοικος Πειραιά.

Ο Τσέχος κεντρικός ήθελε από καιρό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα στις 24/1. Από την άλλη ο έμπειρος πασαδόρος Γιάννης Χαριτωνίδης αποφάσισε να αφήσει τον Επίκουρο Πολίχνης για να συμπληρώσει τον νεαρό Φιλίποφ στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Κραλ:

“Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον Γίρι Κραλ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα βόλεϊ ανδρών και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Και η ανακοίνωση (25/1) για τον Χαριτωνίδη:

“Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, έως το τέλος του πρωταθλήματος της Volleyleague 2010-2011, του Γιάννη Χαριτωνίδη”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top