Σπουδαία συνεργασία για το τζούντο του Ηρακλή

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του τμήματος τζούντο του Ηρακλή στο Ιβανώφειο την Κυριακή 23 Ιανουαρίου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν το Mioki Judo Club FYROM …

Άλλα αθλήματα

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του τμήματος τζούντο του Ηρακλή στο Ιβανώφειο την Κυριακή 23 Ιανουαρίου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν το Mioki Judo Club FYROM και το Vihren Judo Club Bulgaria.

Σημαντική απόφαση που έγινε γνωστή στην εκδήλωση ήταν η ίδρυση του KiwiJudoClub στα Βαλκάνια, με στόχο την ανάδειξη του judoστην Θεσσαλονίκη και στα Βαλκάνια. Στο club αυτό θα συμμετέχει εκτός από την ομάδα του Ηρακλή, την ομάδα της Βουλγαρίας και των Σκοπίων και το JudoClubToplicaninProkupljeSerbia.

Στο RADORI που προηγήθηκε της εκδήλωσης εκτός από τους τζουντόκα του VIHREN και του MIOKI, παραβρέθηκαν αθλητές από το BUDO και το ΓΑΣ ΙΚΑΡΟΣ, ανάμεσά τους και ο αθλητής της ομάδας της Αστυνομίας, Γεωργαντάς Γεώργιος, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στα Διεθνή Τουρνουά «ΙΘΑΚΗ».

Στο RADORI με τους κυανόλευκους JUDΟKA έλαβαν μέρος οι Σιώπης Βίκτωρ και Σαμπρής Αλέκος, που τιμήθηκαν για την 5η θέση και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των MASTERS. Τιμήθηκε και ο ιστορικός δάσκαλος του JUDO Χρήστος Παπαηλιόπουλος που έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

Εκτός από τους JUDOKA μας που διακρίθηκαν το 2010, τιμήθηκαν οι άνθρωποι της δημοσιογραφίας, που προβάλλουν με ευαισθησία τη δράση του Τμήματός και κυρίως την προσπάθεια των JUDOKA από το ΚΕΘΕΑ – «ΙΘΑΚΗ».

Ο JUDOKA διαιτητής Σαραμούτσης Θανάσης, η διδάκτωρ Φιλοσοφίας RimaWatanabe, ο ιατρός Χρήστος Εμμανουηλίδης, ο ιατρός Στέργιος Πραπαβέσης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Ιωάννης Αθανασιάδης και Καλλίρης Γεώργιος τιμήθηκαν για την προσφορά τους.

Την τοπική Επιτροπή JUDO εκπροσώπησαν οι Γεώργιος Γλάρος και Μαράτος Λεωνίδας ενώ την περιφέρεια την εκπροσώπησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κύριος Τερζανίδης. Από το ΚΕΘΕΑ παραβρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωσή ο Φαίδων Καλοτεράκης, έφορος του Τμήματός και ο διευθυντής του ΚΕΘΕΑ – «ΙΘΑΚΗ», Βασίλης Καλαμπαλίκης.

Back to Top