Η δέσμευση του Σμους Πάρκερ

Χαμογελαστός, παρά το κοπιαστικό ταξίδι και αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ηρακλή να πετύχει το στόχο του, ο Σμους Πάρκερ έφτασε στην Ελλάδα και αυτή την …

Ηρακλής

Χαμογελαστός, παρά το κοπιαστικό ταξίδι και αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ηρακλή να πετύχει το στόχο του, ο Σμους Πάρκερ έφτασε στην Ελλάδα και αυτή την ώρα προπονείται με τους συμπαίκτες του.

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και στην πρώτη του προπόνηση, σε ένα γήπεδο που ξέρει πολύ καλά, έδειξε πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό άλλωστε επισήμανε και στις δηλώσεις του, αφού με απόλυτη σιγουριά τόνισε πως: «Είμαι έτοιμος. Πάντα είμαι…». Ξέρει πολύ καλά που ήρθε και τους στόχους του Ηρακλή. Είπε όμως πως στόχος είναι νίκες σε κάθε παιχνίδι: «Πρέπει να τα καταφέρουμε και προσωπικά θέλω να πετύχουμε 7-8 νίκες ως το τέλος. Δε με νοιάζει με ποιον παίζουμε, θέλω να κερδίζω είτε αν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό είτε με τον τελευταίο της κατάταξης».

Για τον Πάρκερ το Ιβανώφειο είναι ένα ιδιαίτερα γνώριμο γήπεδο. Σε αυτό αγωνίστηκε τη χρονιά που φόρεσε τη φανέλα του Άρη το 2003-04 και στα ίδια καλάθια έκανε μερικές από τις βιρτουόζικες κινήσεις που τον καταξίωσαν στις συνειδήσεις του κόσμου. Ο Πάρκερ έχει πολλά να θυμάται από το γήπεδο και το πρωτάθλημα: «Το Ιβανώφειο είναι ένα γήπεδο που έχει μείνει στη μνήμη μου. Θυμάμαι τις όμορφες στιγμές, την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Μου αρέσει ότι εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος μετέχει τόσο πολύ στους αγώνες. Δε θυμάμαι τους αγώνες με τον Ηρακλή, αλλά ξέρω για την αντιπαλότητα των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης».

«Είμαι ερωτευμένος»

Όπως εξήγησε και ο ίδιος ο Αμερικάνος γκαρντ, η απόφαση να έρθει στον Ηρακλή δεν ήταν δύσκολη. «Από τη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα, ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάρκερ.

Όσο για το αν έχει αλλάξει κάτι στο στυλ παιχνιδιού του, τόνισε: «Νομίζω πως ωρίμασα. Όσο για το παιχνίδι μου. Θα δείτε αυτό που θέλετε…. Αν θέλετε να είμαι αυτός που ήμουν τον Άρη, αυτό θα είμαι».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top