Επιλογές που δίνουν τροφή για σενάρια…

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ορισμένα γεγονότα θα πρέπει άπαντες στον Ηρακλή να τα λάβουν σοβαρά υπόψιν. Μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, …

Ροπαλιές

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ορισμένα γεγονότα θα πρέπει άπαντες στον Ηρακλή να τα λάβουν σοβαρά υπόψιν. Μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, ο πρώτος στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι η απομάκρυνση από τις επικίνδυνες θέσεις και εφόσον τα αποτελέσματα των επόμενων 3-4 αγωνιστικών είναι θετικά, τότε θα τεθεί εκ νέου ζήτημα εισόδου στα πλέι οφς.

Πάμε να δούμε τις κινήσεις ορισμένων ομάδων που βρίσκονται -βαθμολογικά- πολύ κοντά με τον Ηρακλή. Η Κέρκυρα έδιωξε τον Τεννέ για να πάρει τον Μπάντοβιτς και περιμένει το “οκ” του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Νέμεθ. Ο Πανσερραϊκός απομάκρυνε τον Κοκότοβιτς για να πάρει πιθανότατα τον Αλεξανδρή. Μπάντοβιτς και Αλεξανδρής είναι… παιδιά του Ολυμπιακού, ενώ έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά για τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι δύο σύλλογοι με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτές τις δύο ομάδες προσθέστε και τον Πανιώνιο του Τάκη Λεμονή, του Κώστα Μήτρογλου και του… Βάτσλαβ Σβέρκος (σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε “ερυθρόλευκη” συνδρομή για να αποκτηθεί ο παίκτης).

Όλα τα παραπάνω μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες και θα πρέπει άπαντες να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τυχόν… τρικλοποδιές.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top