Βουνό οι απουσίες στο αγωνιστικό

Υπό το έντονο κρύο, που επικρατεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, διεξήχθη η προπόνηση των “κυανολεύκων” στην Μίκρα, με βαρύτητα στις ασκήσεις τακτικής, κυρίως ως προς την …

Ηρακλής

Υπό το έντονο κρύο, που επικρατεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, διεξήχθη η προπόνηση των “κυανολεύκων” στην Μίκρα, με βαρύτητα στις ασκήσεις τακτικής, κυρίως ως προς την επιθετική συμπεριφορά.

Το τραυματιολόγιο είναι γεμάτο και σίγουρα προβληματίζει έντονα τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Ο Καρλίνιος συνέχισε με φυσιοθεραπεία, παράλληλα με τη φαρμακοθεραπεία και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ερχόμενο παιχνίδι.

Ο Στέλιος Ηλιάδης ακολούθησε συνδυασμό θεραπείας και ατομικού προγράμματος και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι δεν θα είναι έτοιμος για το Σάββατο.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός συνεχίζει με ατομικό, αλλά τα χρονικά περιθώρια δεν του επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία, ως προς την ετοιμότητά του για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Ρόμπερτ Σζοτ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Γιώργος Κατσικάς συμμετείχε μόνο σε τμήματα της προπόνησης, για προληπτικούς λόγους, λόγω επιβάρυνσης στο πόδι, χωρίς, όμως, να συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Ο Χοσέμι απείχε από την προπόνηση και έκανε θεραπεία, έχοντας επιβάρυνση στον προσαγωγό, ωστόσο εκτιμάται ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Βικτοράς Γιάκομπ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον ορθό μηριαίο μυ, υποβάλλεται σε θεραπεία και αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα γύρω από την κατάστασή του.

Στα θετικά, η πλήρης επαναφορά στις προπονήσεις του Σεμπαστιάν “Πίτου” Γκαρσία και το γεγονός ότι ο Μπογκντάν Μάρα ξεπέρασε άμεσα το κτύπημα από τη χθεσινή προπόνηση και συμμετείχε κανονικά.

Η αυριανή (26/01) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, στην Μίκρα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ηρακλής θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Κέρκυρα, χωρίς τους τιμωρημένους Ντάνι και Αραμπατζή, πιθανότατατα χωρίς τους τραυματίες Ηλιάδη και Παπαστεριανό, σίγουρα χωρίς Σζοτ και Καρλίνιος, και ίσως χωρίς Γιάκομπ… Δηλαδή χωρίς επτά παίκτες και με κανέναν από την τετράδα των αμυντικών χαφ…

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top