Τάκης: “Ο Ηρακλής είναι όμηρος των παλιών χρεών”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, μίλησε στον sport103 FM και την εκπομπή «Rotation» για το χθεσινό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καβάλα, …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, μίλησε στον sport103 FM και την εκπομπή «Rotation» για το χθεσινό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καβάλα, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και τον Απόστολο Βέλλιο.

«Αυτή η βδομάδα δεν τελείωσε καλά για μας. Το ματς στην Καβάλα ήταν μια μαγική εικόνα. Μέχρι το 60′ είχαμε τις ευκαιρίες μας, ήταν δυο ισοδύναμες ομάδες. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν αλλάζει τίποτα στο σχεδιασμό μας. Συνεχίζουμε την πορεία μας, που θα έχει και τις στροφές της και τις δύσκολες στιγμές. Μια πορεία που ξεκινήσαμε πριν 6 μήνες και αυτό δεν αλλάζει. Δεν θέλουμε να αφήσουμε την ομάδα όμηρο των χρεών της. Κατανοώ ότι μπορεί να υπάρχει θυμός, τσαντίλα, αλλά αυτό δε βοηθάει αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι που έχει γίνει καραμέλα η λέξη αυτή στον Ηρακλή, αλλά χρειάζεται δυστυχώς υπομονή και καθαρό μυαλό για να βελτιώσουμε την κατάσταση και η ομάδα να μπει σε μια ρότα. Και αυτοί οι νέοι παίκτες που ήρθαν τώρα, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή σημείωσε: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και αυτό θα κάνουν ως επαγγελματίες. Κανένας δεν μπορεί να κριθεί από μισή σεζόν. Στο τέλος θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα συζητήσουμε το πως θα ανεβάσουμε τον Ηρακλή ένα σκαλί πάνω. Είναι ομαδικό το άθλημα, όλοι μαζί χάνουν, όλοι μαζί κερδίζουν».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Ελπίζουμε να βοηθήσουν να παίξουμε ποιοτικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρό. Μέχρι τώρα ποιοτικό ποδόσφαιρο παίζουμε κάποιες φορές, αποτελεσματικό όχι. Καταφέραμε με βάση την οικονομική κατάσταση να κάνουνε το καλύτερο δυνατό στις μεταγραφές. Μιλάμε καιρό με κάποιους παίκτες, απλά υπάρχουν διάφορα παρελκόμενα για να γίνει μια μεταγραφή όπως το να ταχτοποιήσεις παλιά χρέη. Ο Ηρακλής, το ξαναλέω, είναι όμηρος των παλιών χρεών. Σε τέτοιες εποχές δεν είναι καθόλου εύκολο να ταχτοποιήσεις παλαιότερο χρέος 770.000 ευρώ. Το πρόβλημα με την ΕΠΟ λύθηκε».

Για τη φιλοξενία της Καβάλας στο χθεσινό παιχνίδι υποστήριξε: «Αυτό που πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο η Super League και οι παρατηρητές είναι το ποιος βρίσκεται στον πάγκο κάθε ομάδας. Συγκεκριμένα στον πάγκο της Καβάλας κάποιος έβριζε συστηματικά τους παίκτες του Ηρακλή που έκαναν προθέρμανση».

Για το θέμα Βέλλιου ξεκαθάρισε: «Ο Βέλλιος δε θα πάει στην Μπολόνια. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, σήμερα έχει προπόνηση. Θα υπάρξει και συνέντευξη τύπου για το Βέλλιο. Έχω πει: Στον Ηρακλή θα παίζει, όποιος θέλει να παίζει στον Ηρακλή. Υπάρχει μια πρόταση, θα κάλυπτε τον Ηρακλή, αν κάλυπτε και τον ποδοσφαιριστή. Για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να συμφωνούν και τα τρία ενδιαφερόμενα μέρη».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top