ΣΧΟΛΙΟ: Ένα σήριαλ που προκαλεί πλέον εκνευρισμό

Στην Μπολόνια τον περιμένουν για ιατρικές εξετάσεις, στη Θεσσαλονίκη λένε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή και στην Αθήνα επιμένουν ότι ο παίκτης κατηφορίζει …

Στην Μπολόνια τον περιμένουν για ιατρικές εξετάσεις, στη Θεσσαλονίκη λένε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή και στην Αθήνα επιμένουν ότι ο παίκτης κατηφορίζει για λογαριασμό της ΑΕΚ. Το σήριαλ Βέλλιου έχει αρχίσει και κουράζει. Ή καλύτερα, έχει αρχίσει να εκνευρίζει τον κόσμο του Ηρακλή, αφού αντιλαμβάνεται ότι άπαντες μιλούν με μισόλογα. Έφτασε η στιγμή όλοι τους να μιλήσουν ξεκάθαρα. Θέλει ο Ηρακλής τον Βέλλιο; Θέλει ο Βέλλιος να μείνει στον Ηρακλή; Απλές οι ερωτήσεις, απλές και οι απαντήσεις.

Πριν από αρκετό καιρό, ο Γιάννης Τάκης είχε δηλώσει ότι αν θέλει ο Βέλλιος να παραμείνει, τότε θα παραμείνει. Έκτοτε υπάρχουν δημοσιεύματα περί πρόθεσης της διοίκησης να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον νεαρό επιθετικό. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το εάν έγινε αυτή η πρόταση, και αν έγινε, ποια ήταν η απάντηση της άλλης πλευράς.

Πάμε τώρα και στην… απέναντι όχθη. Στον Απόστολο Βέλλιο. Τη μία δηλώνει ότι γουστάρει να παίζει στον Ηρακλή (μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) και σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα -έχοντας αγωνιστεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα- αυτοδιαψεύδεται, αφού αναφέρει ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Τη θέση του οφείλει να ξεκαθαρίσει και ο πατέρας του, διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Αποστολή. Τι θεωρεί καλύτερο για τον γιο του; Να παραμείνει στον Ηρακλή, να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα ή να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό;

Ο μοναδικός ίσως που δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί δημόσια, διότι έχουμε όλοι αντιληφθεί την επιθυμία του, είναι ο εκπρόσωπος του παίκτη. Αν μπορούσε και σήμερα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Βέλλιου σε οποιαδήποτε ομάδα, θα το έκανε. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος και από μία ενδεχόμενη μετακίνηση, θα αποκομίσει σημαντικά οφέλη.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top