Συγχρονισμένη: Νέα δύναμη ο Ηρακλής

Δύο θέσεις ψηλότερα από την κατάταξη του Σαββάτου κατάφερε να σκαρφαλώσει το ντουέτο του Ηρακλή Αγγελική Βουχάρα και Μαρία Μεχανετζίδου. Η θέση αυτή αποτελεί μεγάλη …

Άλλα αθλήματα

Δύο θέσεις ψηλότερα από την κατάταξη του Σαββάτου κατάφερε να σκαρφαλώσει το ντουέτο του Ηρακλή Αγγελική Βουχάρα και Μαρία Μεχανετζίδου. Η θέση αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Ηρακλή ο οποίος επιβεβαίωσε τον τίτλος της ανερχόμενης δύναμης στο άθλημα, αφού κατάφερε να ξεπεράσει ντουέτα άλλων συλλόγων με παράδοση στον χώρο.

Οι Μεχανετζίδου-Βουχάρα συγκέντρωσαν 71,930 βαθμούς κατακτώντας έτσι την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το δεύτερο ντουέτο του Ηρακλή με τις Χριστοπούλου, Φεσλίογλου και Μπασδέκη, αγωνίστηκε στην θέση 0 και βαθμολογήθηκε με 60,480 βαθμούς.

Η υπεύθυνη των τμημάτων συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή Βενετία Κομνιανίδου δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος: « Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής συναγωνίστηκε με ομάδες που κυριαρχούν στο άθλημα και τις κοίταξε στα μάτια. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και την προπονήτριά μας Ευγενία Κουτσούδη για τη σκληρή δουλειά. Είμαστε σίγουροι ότι συνεχίζοντας έτσι δεν θα αργήσουν να έρθουν και τα πρώτα μετάλλια.»

Μετά την λήξη των αγώνων η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον ΓΣ Ηρακλή ότι η αθλήτριά του Αγγελική Βουχάρα επιλέχθηκε μαζί με ακόμη 15 αθλήτριες να συμμετέχει στο camp προετοιμασίας την Εθνικής Ελλάδος Κορασίδων Α. Η Αγγελική Βουχάρα θα παραμείνει στην Αθήνα έως και την επόμενη Κυριακή όταν και θα γίνει γνωστό το ποιές 12 αθλήτριες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την Εθνική Ελλάδος.

Back to Top