Εκδήλωση μνήμης των Βετεράνων του Στίβου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλείου, η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου του ΓΣ Ηρακλή καθώς και …

Άλλα αθλήματα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλείου, η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου του ΓΣ Ηρακλή καθώς και η κοπή πίτας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πάνω από 100 μέλη του συνδέσμου.

Η εκδήλωση άνοιξε με παρουσίαση αφιερώματος στο Καυτανζόγλειο, μιας ιστορικής αναδρομής 50 ετών. Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο δικηγόρος και άνθρωπος του στίβου κος Νίκος Μουρατίδης.

Ακολούθησε τιμητική εκδήλωση των βετεράνων του στίβου που συμμετείχαν στην υλοποίηση των πρώτων αγώνων στίβου προς τιμήν του Νίκου Ζαχαριάδη τον Ιούνιο του 2010. Επίσης τιμήθηκαν και αθλητές που φόρεσαν και τίμησαν τα κυανόλευκα χρώματα όπως ο Κώστας Κατενίδης των 110 εμποδίων, ο Νίκος Βασιλάκης των στήπλ και αποστάσεεων, ο Ντίνος Σωτηριάδης των αποστάσεων επίσης, ο Γιάννης Αμοιρίδης των ταχυτήτων, ο Δάνος Αλεξιάδης των αποστάσεων, ο Θεόδωρος Πολυχρονιάδης των αλμάτων και ταχυτήτων, ο Ρόμπες Συμεών που φέτος το καλοκαίρι έγινε χρυσός βαλκανιονίκης στον ακοντισμό στην κατηγορία 65-69 ετών, ο Γιάννης Χαλιάσος των ταχυτήτων και η Χριστίνα Δεμίλογλου των 400-800 μέτρων.

Back to Top