Σκηνές απείρου κάλλους στην Καβάλα…

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο γήπεδο της Καβάλας, με τον Μάκη Ψωμιάδη και τους ευτραφείς συνοδούς του. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ισχυρός άντρας της …

Ηρακλής

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο γήπεδο της Καβάλας, με τον Μάκη Ψωμιάδη και τους ευτραφείς συνοδούς του. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλα, χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μία σειρά από υβριστικές εκφράσεις αναφερόμενος στον Μαχόπ, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είχαμε εισβολή στα αποδυτήρια, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν οι γηπεδούχοι στον Σπάθα.

Ακόμη χειρότερα ήταν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Το πορτάκι μπροστά από τον Ψωμιάδη ήταν ανοιχτό και είχε το ελεύθερο να μπαινοβγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο γκολ έφτασε μέχρι την γραμμή του πλαγίου άουτ. Πάμε τώρα και στον τύπο που -θεωρητικά- είναι ο μεταφραστής του Κάσπερτσακ.

Σε κάθε… μανούρα ήταν μέσα, ενώ λίγο έλειψε να επιτεθεί στον Κανακούδη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για ένα από τα δεκάδες λάθη του Σπάθα εναντίον του Ηρακλή. Ο Γιάχος όμως δεν τον απέβαλλε και προτίμησε να απομακρύνει έναν από τους φροντιστές της Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top