ΙΤΑΛΙΚΑ Μ.Μ.Ε.: “Παρουσίαση Βέλλιου τη Δευτέρα”

Για παρουσίαση του Απόστολου Βέλλιου -τη Δευτέρα- από την Μπολόνια γράφει η ηλεκτρονική έκδοση της Repubblica που έχει να κάνει με τα θέματα της Μπολόνια. …

Ηρακλής

Για παρουσίαση του Απόστολου Βέλλιου -τη Δευτέρα- από την Μπολόνια γράφει η ηλεκτρονική έκδοση της Repubblica που έχει να κάνει με τα θέματα της Μπολόνια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην επόμενη μέρα στα διοικητικά της ιταλικής ομάδας, μετά την αποχώρηση του Μάσιμο Ζανέτι και την πιθανολογούμενη προώθηση του Ρομάνο Παβινιάνι.

Αναφέρεται μάλιστα ότι –επίσης- της Δευτέρα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για το πώς και ποιοι θα διαχειριστούν από εδώ και πέρα την κατάσταση στα διοικητικά αλλά και στα οικονομικά της ιταλικής ομάδας. Η αναφορά που γίνεται είναι εκτενής μιας και είναι το βασικό θέμα στη Μπολόνια εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, σε μια άλλη αναφορά που γίνεται στη Stampa ο τίτλος είναι «ο Ζανέτι φεύγει, στην Μπολόνια νέο χάος». Και η Stampa κάνει αναφορά στον Βέλλιο, σημειώνοντας ότι η Μπολόνια επιβεβαίωσε επισήμως την άφιξη του Βέλλιου (η Stampa πάντως δεν κάνει αναφορά σε συγκεκριμένη μέρα για παρουσίαση του παίκτη) όπως το κάνει η Repubblica. Και τα δύο δημοσιεύματα αναφέρονται σε δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Βέλλιος και ο άλλος είναι ο 24χρονος Ουρουγουανός, Μπρούνο Μοντελόνγκο. Δείτε τα σχετικά δημοσίευμα. Η αναφορά στον Βέλλιο γίνεται στο τέλος των κειμένων.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REPUBBLICA

http://bologna.repubblica.it/sport/2011/01/22/news/consorte_ha_gi_voltato_pagina_perfino_la_apple_far_senza_jobs-11515662/

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ STAMPA

http://www3.lastampa.it/sport/sezioni/calcio/lstp/385419/

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top