Η μπλε κάρτα “εγγύηση” για τα οικονομικά προβλήματα της Μπολόνια

Το ενδιαφέρον της Μπολόνια είναι 100% υπαρκτό και αποτυπώνεται στην έγγραφη προσφορά που κατέθεσε στην ΠΑΕ Ηρακλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό δεν απέχει αρκετά …

Ηρακλής

Το ενδιαφέρον της Μπολόνια είναι 100% υπαρκτό και αποτυπώνεται στην έγγραφη προσφορά που κατέθεσε στην ΠΑΕ Ηρακλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό δεν απέχει αρκετά από το προβλεπόμενο training fee, με τη σημαντική διαφορά ότι η καταβολή προβλέπεται να γίνει άμεσα, ενώ το training fee είναι πιθανό να καταβληθει σε βάθος αρκετών μηνών από την υπογραφή συμβολαίου του Βέλλιου με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Γιάννη Τάκη, υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης του Βέλλιου.

Πρόκειται δηλαδή για (πολύ) υψηλότερη προσφορά από τις αντίστοιχες Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Το ερώτημα πάντως που προκύπτει, αφορά την οικονομική κατάσταση της Μπολόνια. Η ιταλική ομάδα ταλανίζεται από διάφορα προβλήματα, διοικητικά και οικονομικά, ενώ λόγω ασυνέπειας στην καταβολή των μισθών στους ποδοσφαιριστές, της αφαιρέθηκαν φέτος τρεις βαθμοί (ένας τον Δεκέμβριο και δύο προ ολίγων ημερών).

Αν τελικά οι τρεις πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, η ΠΑΕ έχει στα χέρια της ένα δυνατό χαρτί για να εξασφαλίσει τα χρήματα. Την μπλε κάρτα του παίκτη. Αν δηλαδή η Μπολόνια δεν φανεί συνεπής στην καταβολή του ποσού που θα συμφωνηθεί, η ΠΑΕ δεν θα στείλει την μπλε κάρτα του Βέλλιου.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top