Ζερκά: Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο

Ο Ζερκά αλλά και ο Μαχόπ είναι οι δύο -από τους καινούριους- που εκτός από την είσοδο στην αποστολή διεκδικούν και θέση στην εντεκάδα. Σε …

Ηρακλής

Ο Ζερκά αλλά και ο Μαχόπ είναι οι δύο -από τους καινούριους- που εκτός από την είσοδο στην αποστολή διεκδικούν και θέση στην εντεκάδα. Σε ό,τι αφορά μάλιστα στον Μαροκινό επιθετικό, σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Ουζουνίδης στην προπόνηση, είναι πιθανότατο ότι θα είναι στην εντεκάδα του Ηρακλή στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καβάλα.

Από εκεί και μετά, θέση διεκδικεί και ο Μαχόπ στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, εκεί όπου υπάρχει και ο Πασχάλης Βουτσιάς, τον οποίον επίσης δοκίμασε ο Ουζουνίδης. Στην άμυνα δεν αναμένεται να γίνουν αλλαγές. Ο Ελυεθρόπουλος θα είναι στην εστία, δεξιός μπακ θα είναι ο Αραμπατζής, στο κέντρο της άμυνας ο Χοσέμι με τον Κατσικά και αριστερά ο Λίμα. Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι ο Ντάνι με τον Καρλίνιος. Για την επίθεση, υπάρχει η επιστροφή του Γιάκομπ που εξέτισε την ποινή του, υπάρχει όμως και ο Βέλλιος που προέρχεται από παιχνίδι που σκόραρε.

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top