ΣΧΟΛΙΟ: “Όταν ο Απόστολος έγινε… Βέλλιος”

“Το θέμα του Βέλλιου απασχολεί εδώ και καιρό τους φίλους του Ηρακλή και πλέον έχει αρχίσει να κουράζει. Κι αυτό γιατί ακούνε για γεγονότα που …

Ηρακλής

“Το θέμα του Βέλλιου απασχολεί εδώ και καιρό τους φίλους του Ηρακλή και πλέον έχει αρχίσει να κουράζει. Κι αυτό γιατί ακούνε για γεγονότα που θα… γίνουν αλλά τίποτα δεν προχωρά.

Πολλές φορές οι διοικούντες είχαν αναφέρει ότι θα τον καλέσουν στα γραφεία για να του καταθέσουν μία τελική πρόταση ανανέωσης αλλά δεν έγινε ακόμα.

Τις τελευταίες μέρες ο εκπρόσωπος του μετέφερε πως τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, αλλά ο πατέρας του παίκτη δήλωσε στη συνέχεια ότι δεν υπάρχει καμιά τέτοια εξέλιξη.

Ο ίδιος ο Απόστολος δήλωσε ότι γουστάρει να παίζει στον Ηρακλή αλλά ο εκπρόσωπος του παράλληλα αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει κανονικά αλλά πρόσθεσε πως θα ήταν καλό να πωληθεί τώρα, εφόσον υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση και από την στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Βέλλιος και ο εκπρόσωπος του αρνήθηκαν την δοκιμή στη Φούλαμ, η οποία ζήτησε επίσημα τον παίκτη.

Στόχος της ΠΑΕ είναι να πωληθεί ο παίκτης στο εξωτερικό, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό της ΦΙΦΑ δικαιούται ένα σεβαστό ποσό από την μεταγραφή.

Πέρσι ήταν ο αμούστακος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν κυρίως με την Εθνική, αλλά από τότε που σκόραρε στο Καραϊσκάκη έγινε ο Απόστολος του μέλλοντος.

Φέτος, που σκόραρε δύο φορές, που βγάζει μάτια με την Εθνική Νέων και που για το πρόσωπο του γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος, έγινε Βέλλιος και έχει κάθε λόγο να καυχιέται για αυτό.

Ο Ηρακλής αν θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει να του το δείξει. Από την άλλη και ο ίδιος αν θέλει όντως να μείνει καλείται να απαντά στο γήπεδο και στις πράξεις, όχι με δηλώσεις.

Ο Γιώργος Κατσικάς και ο Πάμπλο Λίμα δεν είπαν κουβέντα όσο δεν ήταν στα πλάνα του Ουζουνίδη. Ο Απόστολος όμως σε αυτό τον τομέα βιάστηκε να γίνει… Βέλλιος και τοποθετήθηκε, εκφράζοντας δημόσια παράπονα και αφήνοντας υπονοούμενα για τον προπονητή του και την διοίκηση.

Το καλό για τον Ηρακλή θα είναι να παραμείνει ο παίκτης ή να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Το καλό για τον ίδιο το γνωρίζει ο ίδιος και όσοι είναι δίπλα του…”

*Το σχόλιο του Γιώργου Μαντζιούκη στο www.onsports.gr (γράφτηκε στις 20/1/11, μία μέρα πριν την κρούση της Μπολόνια για τον Βέλλιο)

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top