Συνεργασία ΤΑΠ Ηρακλής και Globalsports

Με στόχο την οργάνωση σε ακόμα πιο επαγγελματικά πλαίσια και τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού τμήματος μάρκετινγκ, το ΤΑΠ Ηρακλής ήλθε σε συμφωνία με την εταιρεία …

Ηρακλής

Με στόχο την οργάνωση σε ακόμα πιο επαγγελματικά πλαίσια και τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού τμήματος μάρκετινγκ, το ΤΑΠ Ηρακλής ήλθε σε συμφωνία με την εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ Globalsports, που θα αποτελέσει συνεργάτη της ομάδας.

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο δυναμικό της Globalsports, μιας από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο του αθλητικού μάρκετινγκ στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την τεράστια δυναμική της πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας βόλεϊ, εγγυώνται την επιτυχή πορεία της συνεργασίας, τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης της επικοινωνίας της ομάδας, όσο και στην ανεύρεση χορηγών για το τμήμα.

Το ΤΑΠ Ηρακλής
Το τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών ΗΡΑΚΛΗΣ αποτελεί σήμερα το πιο αναγνωρίσιμο πανευρωπαϊκά ελληνικό αθλητικό σωματείο – το μόνο που εκπροσωπεί την Ελλάδα σταθερά σε τελικούς διοργανώσεων επιπέδου Champions League. Από το 2002 έχει συμμετάσχει σε 5 Final Four και σε 3 τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, τα 4 πρωταθλήματα Ελλάδος, τα 5 Κύπελλα Ελλάδος και τα 4 Super Cup καθιστούν τον Ηρακλή την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στο χώρο του βόλεϊ.

Η Globalsports
Με συνεχή, συνεπή και… διακριτικά έντονη παρουσία στον χώρο του αθλητισμού, από το 1998, η Globalsports είναι μια εταιρία αθλητικού μάρκετινγκ, που γνωρίζει καλά τον αθλητικό χώρο. Ιδρύθηκε από ανθρώπους που προέρχονται από τον αθλητισμό, με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις ομάδες και στους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται.

Υποστηριζόμενη από ομάδα στελεχών με εξειδίκευση στην αθλητική διοίκηση, εγγυάται την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων για κάθε ενδιαφερόμενο.

Παράλληλα, με σπουδαίες εμπορικές συνεργασίες κάθε χρόνο, με πλήθος ελληνικών ομάδων, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αθλητικής χορηγίας. Κάτι που σκοπεύει να συνεχίσει και να βελτιώσει, ιδιαίτερα τώρα που συνεργάζεται με έναν οργανισμό τεράστιας δυναμικής, όπως το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top