Προσφορά από το Topino για τον αγώνα με ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ Ηρακλής και το Topino δίνουν τη δυνατότητα σε 10 άτομα να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ στις 29 Ιανουαρίου στο Ιβανώφειο. Από σήμερα και …

Ηρακλής

Η ΚΑΕ Ηρακλής και το Topino δίνουν τη δυνατότητα σε 10 άτομα να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ στις 29 Ιανουαρίου στο Ιβανώφειο.
Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, το αγαπημένο σου Topino χαρίζει σε δέκα τυχερούς νικητές από ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Πώς δηλώνω συμμετοχή;
Ανέβασε ένα post για την αγαπημένη σου ομάδα στο wall του topino στο facebook

Πώς θα κερδίσω;
Οι 10 τυχεροί φίλοι του Topino που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes στο post τους κερδίζουν από ένα διπλό εισιτήριο!

Μπάσκετ και Topino
Αν τα μοιράζεσαι με καλούς φίλους η απόλαυση είναι διπλή! Η συμμετοχή λήγει στις 24 Ιανουαρίου 2011, καλή επιτυχία.

TOPINO your drink your style!
Το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα Topino της ΜΕΒΓΑΛ έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά της… milkbiz με super αθλητική διάθεση που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί από όλους. Χρώματα έντονα και σοκολατένια δημιουργούν μια ακατανίκητη επιθυμία να το απολαύσεις στη στιγμή μέσα στο γήπεδο! Το Topino, το αξεπέραστο σοκολατούχο γάλα της ΜΕΒΓΑΛ, συνδυάζει ενέργεια με ελάχιστα λιπαρά και υπέροχη γεύση. Παράγεται από άπαχο γάλα με κακάο και ξεχωρίζει για τη μοναδική, πλούσια σοκολατένια γεύση. Είναι υγιεινό, θρεπτικό και παρασκευάζεται με όλη τη φροντίδα και την εγγύηση της ΜΕΒΓΑΛ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top