Ο Κοβαλέφσκι και ο… “ρόλος” του σε Βιτκόφσκι

Από σπόντα (και άθελά του βέβαια) ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι… «έπαιξε»… ρόλο στο πώς λύθηκε η συνεργασία του Νόρμπερτ Βιτκόφσκι με την Αρκα Γκντίνια. Όπως είναι …

Ροπαλιές

Από σπόντα (και άθελά του βέβαια) ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι… «έπαιξε»… ρόλο στο πώς λύθηκε η συνεργασία του Νόρμπερτ Βιτκόφσκι με την Αρκα Γκντίνια. Όπως είναι γνωστό, ο 30χρονος τερματοφύλακας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον Ηρακλή έχει λύσει τη συνεργασία του με την Αρκα στην οποία ήταν από το 2005.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Κοβαλέφσκι συζητούσε με την Αρκα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Κάποια στιγμή μάλιστα μιας και οι συζητήσεις ήταν σε καλό δρόμο, οι άνθρωποι της Αρκα είπαν στον πολωνικό Τύπο ότι η συμφωνία είναι δεδομένη. Κατόπιν, έλυσαν τη συνεργασία και με τον Βικτόφσκι αλλά και με έναν άλλον τερματοφύλακα της Αρκα τον Αντρέι Μπλετζέφσκι.

Ο Κοβαλέφσκι όμως στη συνέχεια προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση που μπήκε και αυτή, με πρόταση, για να τον αποκτήσει. Η μεταγραφή του Κοβαλέφσκι στην κυπριακή ομάδα ανακοινώθηκε στις 15 Ιανουαρίου.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στην Αρκα. Ο τεχνικός διευθυντής της πολωνικής ομάδας, Αντρέι Τσιζνιέφσκι είπε για τον Κοβαλέφσκι «αν μπορεί να κοιτάξει ήρεμος τον εαυτό του στον καθρέπτη». Ο Κοβαλέφσκι σε δική του συνέντευξη στην πολωνική εφημερίδα, Przeglad Sportowy είπε μεταξύ άλλων για αυτό το θέμα, ότι… «κοιτάω στον καθρέπτη πιο συχνά από ό,τι ο Τσιζνιέφσκι. Είχα δικαίωμα να υπογράψω ή να μην υπογράψω το συμβόλαιο. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν για τα χρήματα. Διάλεξα μια καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα προσφορά. Δεν πιστεύω ότι ο κ.Τσιζνιέφσκι στην Αρκα ασκεί φιλανθρωπικό έργο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top