Καλαφατάκης: «Δυνατά για τη νίκη»

Η πρεμιέρα του δεύτερο γύρου αποτελεί ουσιαστικά μια νέα αρχή για το πρωτάθλημα και ο Ηρακλής καλείται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που …

Ηρακλής

Η πρεμιέρα του δεύτερο γύρου αποτελεί ουσιαστικά μια νέα αρχή για το πρωτάθλημα και ο Ηρακλής καλείται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, να μαζέψει αρκετές νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η αρχή γίνεται στη Λαμία με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, ένας αγώνας που βάση και της βαθμολογικής κατάστασης του αντιπάλου (ισοβαθμία με τρεις νίκες στον πρώτο γύρο) κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός. Ο Γιώργος Καλαφατάκης έδωσε το στίγμα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση λέγοντας:

«Είναι ένας αγώνας δύσκολος και για τις δύο ομάδες, όπου εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη επιδιώκοντας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε από τη νίκη, και λίγα να χάσουμε, γι’ αυτό και θα την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί, πιο δεμένοι σαν ομάδα, καθώς ο δεύτερος γύρος θα κρίνει πολλά. Γνωρίζουμε ότι ο Πανελλήνιος είναι ενισχυμένος και καλύτερος σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα πάμε να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top