Προλαβαίνουν Μάρα, Ηλιάδης, “ανεβάζει” ο Ζοέλ

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την Καβάλα και το σημερινό (20/01) πρόγραμμα είχε πρωινή προπόνηση στην Μίκρα. Η μαγνητική …

Ηρακλής

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την Καβάλα και το σημερινό (20/01) πρόγραμμα είχε πρωινή προπόνηση στην Μίκρα.


Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Στέλιος Ηλιάδης, επιβεβαίωσε την πρόβλεψη του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, ότι το τραύμα του παίκτη στο γόνατο δεν έκρυβε παρά μια απλή κάκωση, με συνέπεια να ακολουθήσει εντατικό ατομικό πρόγραμμα και από αύριο να αναμένεται η επαναφορά του σε κανονικούς ρυθμούς.


Θετικές εξελίξεις και για τον Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος υποβλήθηκε σε δοκιμασία ετοιμότητας με επιτυχία και από αύριο αναμένεται να περάσει στην προπόνηση της ομάδας.


Ο Μανώλης Παπαστεριανός συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο, όπως ακριβώς και ο Ηλίας Μέλκας, ενώ ο Ρόμπερτ Σζοτ έτρεξε μόνος.


Ο Ζοέλ Επαλέ ανεβάζει επίπεδα προπόνησης, καθώς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, αλλά και σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης με την ομάδα.


 


 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top