Γυναίκες: Δεν τις σταματάει τίποτα

Το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο σε διάστημα μίας εβδομάδας κατέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Στο φαινομενικά ντέρμπι των πρωτοπόρων, οι παίκτριες του Γιώργου …

Ηρακλής

Το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο σε διάστημα μίας εβδομάδας κατέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Στο φαινομενικά ντέρμπι των πρωτοπόρων, οι παίκτριες του Γιώργου Κιτσολέρη σαν σε προπόνηση κέρδισαν στο Ιβανώφειο τον ΕΟΣ με 59-29. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι κυανόλευκες ήταν κυρίαρχες και επέβαλαν το δικό τους ρυθμό που σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να ακολουθήσει η αντίπαλη ομάδα. Από νωρίς φρόντισαν να αποδείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και μόλις στο 10΄είχαν δημιουργήσει ένα προβάδισμα εννέα πόντων, 22-
13.

Στη δεύτερη περίοδο η διαφορά εκτοξεύτηκε, ξεπέρασε τους 20 πόντους και έτσι κάπου εκεί κρίθηκε ο νικητής. Στα δύο τελευταία τυπικού χαρακτήρα δεκάλεπτα, οι γηπεδούχοι σκόραραν με κάθε τρόπο, με τις παίκτριες του ΕΟΣ απλώς να παρακολουθούν. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ηρακλή έβαλε και πάλι τις βάσεις της νίκης και δεν επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Τα δεκάλεπτα: 22-13, 38-15, 50-23, 59-29.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης-Νίκου): Οικονόμου, Αδαμίδου 6, Παυλίδου 2, Κανταρά Γ. 22(2), Γκλεζάκη 2, Κασάπη 5(1), Κανταρά Κ. 5, Τζανή, Ντουγιουτζή, Αναστασιάδου 15, Κωνσταντινίδου, Τζαμαρία 2.

ΕΟΣ (Σαμακογλής): Ριτζαλέου 2, Τσανκεράνη, Δημητριάδου 2, Πετρίδου 4, Μαλτέζου 8, Τσελεκίδου, Κεσόγλου 3, Παυλίδου 10, Μπεκιαρούδη, Αγγέλου.

Σχετικά Άρθρα

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του Ίμπανκς προς την Ελλάδα (pics)

Μπάσκετ

Back to Top