Ανακοίνωση της Λ.Φ.Β.Η

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών του Ερασιτέχνη, εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή. “Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για ενότητα, συμμετείχε στο …

Ηρακλής

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών του Ερασιτέχνη, εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή.

“Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για ενότητα, συμμετείχε στο ενιαίο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ με τρία μέλη της. Μετά τις εκλογές της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2011 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι και τα τρία μέλη της Λέσχης που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές εξελέγησαν ως τακτικά μέλη του νέου Δ.Σ. του Γ.Σ.

Πρόκειται για τον ταμία της Λέσχης και μέλος του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεόφιλο Κολύμπατζη και τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Χρήστο Νάκο και Βαγγέλη Σκούμπα. Ευχόμαστε στα τρία μέλη μας αλλά και σε όλο το νέο Δ.Σ. καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν, να διοικήσουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας. Ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε τόσο για τη χώρα όσο και για το Σύλλογο, το έργο που καλούνται να φέρουν σε πέρας γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα τα καταφέρουν τόσο γιατί έχουν τη γνώση και τις ικανότητες όσο και γιατί πολύ απλά αγαπούν πολύ τον ΗΡΑΚΛΗ.

Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις το νέο Δ.Σ. και δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα του σε ότι της ζητηθεί . Στα τρία μέλη της Λέσχης μας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ μας. Επίσης, ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Γ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και την υποστήριξη τους στους υποψηφίους της Λέσχης Φίλων Βόλλεϋ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top