Ανακοίνωση Ε.Π.Ο. για Σιδηρόπουλο

Με αφορμή την επίθεση αγνώστων στον διεθνή διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο, η Ε.Π.Ο. έβγαλε ανακοίνωση και αναφέρει τα εξής: «Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό …

Διάφορα

Με αφορμή την επίθεση αγνώστων στον διεθνή διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο, η Ε.Π.Ο. έβγαλε ανακοίνωση και αναφέρει τα εξής: «Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Αναστάσιου Σιδηρόπουλου. Εκφράζει τη συμπαράστασή της στον εν λόγω διαιτητή και πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες απ’ όπου και αν προέρχονται, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό την επιθυμία της ελληνικής διαιτησίας στο σύνολό της, για την πλήρη εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει και επαναβεβαιώνει την εκτίμησή της στις ικανότητες του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, που τον οδήγησαν έως τον τίτλο του διεθνή διαιτητή. Ταυτόχρονα καλεί όλους τους διαιτητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται με βάση, αποκλειστικά και μόνο, τους κανόνες του παιχνιδιού και να μην υποκύπτουν σε όποιες απόπειρες έχουν ως στόχο τον επηρεασμό του φρονήματός τους».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top