“Όπου πας, μαζί σου θα ‘μαι, πάντα θα σ’ ακολουθώ…”

Διπλό ραντεβού στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας δίνουν οι οπαδοί του Ηρακλή για το Σάββατο (22/1). Όπως έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα σε μπάσκετ και βόλεϊ, ο …

Ηρακλής

Διπλό ραντεβού στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας δίνουν οι οπαδοί του Ηρακλή για το Σάββατο (22/1). Όπως έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα σε μπάσκετ και βόλεϊ, ο Ηρακλής δίνει το Σάββατο δύο κρισιμότατους αγώνες στο κλειστό της Λαμίας.

Στις 4μ.μ. αντιμετωπίζει την ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην Α1, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου. Στον αγώνα του Ιβανωφείου, οι κυανόλευκοι επικράτησαν στην παράταση και αν καταφέρουν να κερδίσουν και το Σάββατο, τότε θα αποκτήσουν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της ομάδας του Πανελληνίου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πετύχει από τρεις νίκες σε σύνολο δεκατριών παιχνιδιών.

Στις 8μ.μ. θα ξεκινήσει στο ίδιο γήπεδο ο αγώνας βόλεϊ με την Λαμία. Οι κυανόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν -και γιατί όχι να αυξήσουν- τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία μάχεται για να μπει στην τετράδα.

Οι σύνδεσμοι διοργανώνουν εκδρομή για τη Λαμία, ενώ φυσικά κάτι ανάλογο θα γίνει και την επόμενη μέρα στην Καβάλα, για τον αγώνα-κλειδί της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον ΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top