“Υπήρχε πρόβλημα με τη βίζα”

Ένας από τους εκπροσώπους του Σάνι Καϊτά, είναι ο Τιχάνι Μπαμπαγκίτα, αδερφός του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αρούνα. Ο Μπαμπαγκίτα μίλησε σε ιστοσελίδα και επιβεβαίωσε …

Ηρακλής

Ένας από τους εκπροσώπους του Σάνι Καϊτά, είναι ο Τιχάνι Μπαμπαγκίτα, αδερφός του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αρούνα. Ο Μπαμπαγκίτα μίλησε σε ιστοσελίδα και επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που ακόμη δεν έχει έρθει ο Νιγηριανός άσος στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα πρόβλημα με την έκδοση βίζας.

«Το συμβόλαιο έχει υπογράφει με την ομάδα του Ηρακλή, αλλά ο Καϊτά ήταν σε διακοπές στην Αίγυπτο. Έπρεπε να γυρίσει πίσω στην Νιγηρία για να εξασφαλίσει την βίζα του από την πρεσβεία στην Αμπούτζα και μετά θα αναχωρήσει για την Ελλάδα.  Ο Καϊτά έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μονακό για τον δανεισμό του στον Ηρακλή. Είναι μια καλή κίνηση για τον παίκτη γιατί θα αποκτήσει πάλι χρόνο συμμετοχής και θα τον βοηθήσει στην παρουσία του στην εθνική ομάδα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Οι κυανόλευκοι έχουν την ενημέρωση ότι μέχρι αύριο (19/1) ο Καϊτά θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Ήδη πάντως η άφιξή του έχει καθυστερήσει πολύ και εφόσον προκύψει ζήτημα νέας αναβολής, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι κυανόλευκοι θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top