“Σαν να είμαι στο σπίτι μου” (video)

Ο Ζοέλ επέστρεψε. Πριν από λίγα λεπτά αφίχθη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αύριο (19/1) θα φορέσει και πάλι την κυανόλευκη φόρμα για να προπονηθεί έπειτα …

Ηρακλής

Ο Ζοέλ επέστρεψε. Πριν από λίγα λεπτά αφίχθη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αύριο (19/1) θα φορέσει και πάλι την κυανόλευκη φόρμα για να προπονηθεί έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, με την ομάδα της καρδιάς του.

Στο πρόσωπο του Καμερουνέζου ήταν εμφανής η συγκίνηση. Στις καθιερωμένες δηλώσεις, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι. “Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μεγάλη η απουσία μου. Για μένα είναι σαν χθες που έπαιζα στον Ηρακλή. Μακάρι να πάνε όλα καλά, όπως είχαν πάει και πριν τέσσερα χρόνια. Όταν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Μπόχουμ, ήθελα να γυρίσω, αλλά το καλοκαίρι υπήρχαν προβλήματα με τον Ηρακλή, γιατί δεν ήξεραν τί θα γινόταν με την κατηγορία. Έκανα υπομονή αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Στο Αζερμπαϊτσάν είχα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά δεν ένιωθα καλά και ζήτησα πάλι να γυρίσω πίσω. Στην αρχή της σεζόν είδα κάποια παιχνίδια του Ηρακλή και μου άρεσε πολύ. Μετά μάθαινα ότι πάει καλά. Στα τελευταία παιχνίδια έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά αυτό γίνεται στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να αλλάξει τώρα ο ρυθμός”, ανέφερε αρχικά ο Καμερουνέζος και συνέχισε λέγοντας ότι…

“Είμαι πάντα έτοιμος. Δεν είμαι άνθρωπος για πολλά λόγια. Η δική μου απάντηση είναι πάντα στο γήπεδο. Την αγάπη του κόσμου τη νιώθω συνέχεια. Έχω φίλους στο facebook και μου το δείχνουν και εκεί. Είμαι χαρούμενος που γυρίζω πίσω για να τα δώσω όλα για τον κόσμο. Μου έλειψε πολύ η ζωή στη Θεσσαλονίκη, η αγάπη του κόσμου. Γι’ αυτό και ήθελα να γυρίσω πίσω και μακάρι να πάνε όλα καλά και να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Στον Ηρακλή νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου”.

Για την παρουσία του συμπατριώτη του Μαχόπ, είπε: “Τον έχω ακουστά τον Μαχόπ, αλλά δεν τον ξέρω, δεν τον είδα. Είναι πιο μικρός. Θα παίξουμε μαζί και θα γνωριστούμε στο γήπεδο”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΖΟΕΛ

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top