Βαριά ήττα με το μυαλό στο Len Trophy (videos)

Με αρκετό άγχος παρουσιάστηκε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η πρωτοπόρος ομάδα της βαθμολογίας επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό …

Άλλα αθλήματα

Με αρκετό άγχος παρουσιάστηκε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η πρωτοπόρος ομάδα της βαθμολογίας επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Ηρακλή. Το τελικό σκορ (5-22) δεν αφήνει περιθώρια για ανάλυση του αγώνα.

Μόνο στο τελευταίο οκτάλεπτο, μετά από τις αλλαγές του Γιώτη Ιωακειμίδη, η ομάδα παρουσιάστηκε φρέσκια και ορεξάτη με αποτέλεσμα να σημειώσει 3 τέρματα.

Το μυαλό της προπονητικής ομάδας και των αθλητριών πλέον βρίσκεται στην Ισπανία, εκεί όπου η ομάδα θα μεταβεί την Πέμπτη για να αγωνιστεί στο θεσμό του LEN TROPHY.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο έφορος του τμήματος Βασίλης Πλευρίτης ανέφερε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι. Η μεγάλη διαφορά στο σκορ οφείλεται στην κακή ψυχολογία, είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε για να μην έχουμε παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Αναχωρούμε τα χαράματα της Πέμπτης για Ισπανία, εκεί όπου ο Ηρακλής θα αγωνιστεί πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκό θεσμό και πιστεύω πως η πρόκριση είναι στο χέρι μας. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες όχι μόνο να προκριθούμε αλλά να κατακτήσουμε και την πρώτη θέση του ομίλου μας».

Οκτάλεπτα: 1-6, 1-4, 0-5, 3-7

Ηρακλής: Τζίμα Μαγδαληνή 1, Ζάντου Αικατερίνη 1, Πλευρίτου Μαργαρίτα 2, Φλώρου Χριστίνα 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τσουκαλά 2, Μελιδώνη 2, K.Sofya 2, Λιόση 1, Ασημάκη 4, Ρουμπέση 5, Γερολύμου 3, Παντελίδου 1, Κουτέλη 2

Back to Top