Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δίνει το δικό του «στίγμα» σχετικά με την αναμέτρηση στη Λάρισα, επισημαίνοντας: «Αρχίσαμε με το χειρότερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, με το ατύχημα …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δίνει το δικό του «στίγμα» σχετικά με την αναμέτρηση στη Λάρισα, επισημαίνοντας:


«Αρχίσαμε με το χειρότερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, με το ατύχημα του Δημήτρη και το γκολ, που μας έβαλε πίσω και άλλαξε από τη σέντρα τα δεδομένα της αναμέτρησης. Ισοφαρίσαμε σε πολύ καλό χρονικό σημείο, είχαμε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, ενώ το σύστημα λειτούργησε, ως προς τον άξονα, αλλά όχι ως προς τις πτέρυγες και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Σίσιτς και Σολτάνι ήταν εκτός αγώνα και δεν βοήθησαν στο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ και τη νίκη. Έπρεπε να δοκιμαστεί νωρίτερα ο ενθουσιώδης Βουτσιάς, ενώ μας ταλαιπώρησαν σε τακτικό επίπεδο οι αναγκαστικές αλλαγές του Γκαρσία, που αγωνίζεται – πλέον – στη θέση του και, μάλιστα, με επιτυχία και του κινητικότατου Παπαστεριανού.


Εμείς δεν σκοράραμε, ενώ το δικαιούμασταν, αλλά μας τιμώρησε στο τέλος, σκοράροντας η Λάρισα, αποδεικνύοντας ότι χωρίς σημαντικές αλλαγές στον μεσοεπιθετικό τομέα δεν θα καταφέρνουμε να παίρνουμε ούτε τους βαθμούς, που μας αναλογούν, βάσει απόδοσης.


Όσο για τον Βέλλιο, «έβαλε τα γυαλιά» σε όλους μας, με το γκολ και τη συνολική παρουσία του, αποδεικνύοντας ότι δικαιούνταν, πράγματι, συμμετοχές ως βασικός. Τον βαρύνει – βεβαίως – το σημαντικό παράπτωμα των απαράδεκτων δηλώσεών του, αλλά, αγωνιστικά, βγαίνει δικαιωμένος. Ας ελπίσουμε στην Καβάλα να πάμε με προσθήκες από το κέντρο και μπροστά», κατέληξε ο 36χρονος κόουτς.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top