ΣΧΟΛΙΟ: “Λάθη σε μικρό χρονικό διάστημα”

“Να ξεκινήσουμε με απλά μαθηματικά. Τρεις δόσεις λέει πλήρωσε η ΠΑΕ από αυτά που ήταν να πληρώσει ο Αντώνης Ρέμος ως μηνιαία δόση στην …

Ηρακλής

“Να ξεκινήσουμε με απλά μαθηματικά. Τρεις δόσεις λέει πλήρωσε η ΠΑΕ από αυτά που ήταν να πληρώσει ο Αντώνης Ρέμος ως μηνιαία δόση στην Εφορία για τον διακανονισμό των χρεών. Δηλαδή, τρεις δόσεις από (περίπου) 50.000 ευρώ η κάθε μια, 150.000 ευρώ. Να αμέσως, αμέσως, ένα αξιοσέβαστο ποσό για τον οικονομικά, στεγνό, Ηρακλή, να ένα ποσό που –αν προτιμάτε- μπορούσε να λειτουργήσει (και) προς την Ε.Π.Ο. για να διακανονιστεί το χρέος, να βγούνε το δελτίο και να αποκτήσει ο Ηρακλής αξιόπιστες λύσεις μεσοεπιθετικά. Το πρώτο σχόλιο έχει να κάνει με τη συμφωνία που έγινε ανάμεσα στη νυν διοίκηση και στον Αντώνη Ρέμο. Γιατί, εκ των υστέρων, έγινε γνωστό ότι οι δόσεις πληρώθηκαν από την ΠΑΕ; Το δεύτερο σχόλιο έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Είναι κρίμα για την ομάδα που αν είχε επιλογές και λύσεις θα έπαιρνε (σχεδόν σίγουρα) την πρόκριση στο Κύπελλο και δεν θα έχανε (τουλάχιστον) στη Λάρισα. Και αν θέλετε, συζητάμε (γιατί και αυτό το ενδεχόμενο παίζει ξεκάθαρα) το ότι, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο Γ.Καραϊσκάκης, μπορεί και εκεί να έπαιρνε κάτι. Είναι εγκληματικό αυτό που έγινε με τις μεταγραφές για ένα πρόβλημα που φώναζε (το σημειώσαμε πολλάκις από αυτή τη γωνία) από τα τέλη του προηγούμενου Οκτωβρίου.

Δεν λέμε φυσικά ότι κανείς δεν ασχολήθηκε. Από τις αναζητήσεις παικτών και αυτούς που ήρθανε σίγουρα κάποιοι ασχολήθηκαν. Εγκληματικό όμως είναι αυτό που γίνεται με τα δελτία, όπως είναι μεγάλο λάθος το ότι ασχολήθηκε τόσο πολύ με τον Μπουαζά για να ακυρωθεί τελικώς η μεταγραφή για έναν λόγο που ήταν γνωστός από το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου. Τότε είχε κάνει την επέμβαση ο παίκτης. Τέσσερα παιχνίδια μέσα στο 2011 χωρίς ενίσχυση, τέσσερα παιχνίδια που αν ο Ηρακλής είχε… έναν παίκτη θα μπορούσε και πρόκριση να έχει και παραπάνω βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Ναι, είναι μια υπόθεση εργασίας αυτό αλλά με την εικόνα που είχαν αυτά τα παιχνίδια, είναι μια υπόθεση εργασίας με πολλά επιχειρήματα.

Υ.Γ.: Το γκολ του Βέλλιου στη Λάρισα είναι δυστυχώς επιβεβαίωση των φθηνών εγωισμών στην πλάτη του Ηρακλή, για τους οποίους είχαμε κάνει αναφορά και παλιότερα. Σημειώναμε χαρακτηριστικά (ως παραίνεση) να κάνουν ένα κρύο ντους (και η διοίκηση και η πλευρά του παίκτη) μήπως καθαρίσει το μυαλό τους. Αντί αυτού προέταξαν τα «εγώ» τους χωρίς λόγο. Κι έτσι, έφθασε σε σημείο ο Ηρακλής να μην τον έχει ούτε αποστολή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και να είναι σε φιλικά με την Εθνική Νέων”.

Το σχόλιο είναι του Γιάννη Πάγκου στο www.exedrasports.gr

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top