“Σε μία εβδομάδα θα είναι έτοιμος”

Για «σχέση έρωτα» με τον Ηρακλή μίλησε (17/1) ο Μιχάλης Μπανιώρας, ο εκπρόσωπος του Ζοέλ Επαλέ. Όπως μάλιστα είπε, ο Καμερουνέζος στις συζήτηση που είχε …

Ηρακλής

Για «σχέση έρωτα» με τον Ηρακλή μίλησε (17/1) ο Μιχάλης Μπανιώρας, ο εκπρόσωπος του Ζοέλ Επαλέ. Όπως μάλιστα είπε, ο Καμερουνέζος στις συζήτηση που είχε με τη διοίκηση του Ηρακλή είπε ότι χρειάζεται μία εβδομάδα για να είναι απόλυτα έτοιμος να μπει στα παιχνίδια.

Αναλυτικότερα στις δηλώσεις που έκανε στο Αθλητικό Metropolis, είπε τα εξής: «Θέλει μια εβδομάδα προπόνηση. Ζήτησε από τον πρόεδρο περιθώριο μιας εβδομάδας. Στη συζήτηση που κάναμε, είπε ότι θέλω μια εβδομάδα και τίποτε άλλο. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν στο Παρίσι και έκανε προπόνηση εκεί. Χθες, Κυριακή, έκανε τέσσερις ώρες προπόνηση στην Ελλάδα. Δύο ώρες το πρωί και δύο το βράδυ. Εχει κάνει περίπου 180 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Το ποδόσφαιρο δεν το ξεχνάει κανείς».

Είπε ακόμη ότι: «Εξαρτάται από τον ίδιο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι όπως είναι τώρα, μπορεί να παίξει και να διαπρέψει» Για τον Ηρακλή και τη συμφωνία που υπάρχει για συμβόλαιο δυόμιση χρόνων, είπε: «Κλείνει την καριέρα του στον Ηρακλή. Αυτή είναι η επιθυμία του. Με τον Ηρακλή υπάρχει σχέση έρωτα. Τον αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ. Ετσι αποδίδεις και βγάζεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου».

Αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που είχε με την Μπακού. «Εκεί, αφήνει πάρα πολλά λεφτά. Είχε άλλους έξι μήνες συμβόλαιο. Ετσι όπως μου τα είπε .ήταν δύσκολα εκεί. Τα γήπεδα ήταν άδεια, παρά το ότι ήταν δωρεάν, δεν υπήρχε εισιτήριο. Ολη τη μέρα ζούσε σε ένα ξενοδοχείο. Με τις φόρμες… Δεν πήγαινε πουθενά. Για έναν που έχει συνηθίσει τη ζωή της Ευρώπης είναι πολύ δύσκολα εκεί. Αφησε 380.000 για τέσσερις μήνες. Δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει. Η ομάδα του πήγε στην Αττάλεια για προετοιμασία και είπε στον πρόεδρο ότι δεν θα έρθω. Ζήτησε την ελευθέρας του και έχουμε και χαρτί που το βεβαιώνει αυτό».

Για το πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Καμερουνέζος που είναι τώρα στο Παρίσι, είπε: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Επαλέ άρχεται αύριο (18/1) το απόγευμα. Πάρα πολύ χάρηκε. Και αυτός και η οικογένειά του που είναι στο Παρίσι. και αυτοί του είχαν πει, καλή είναι η Ελλάδα μην πας αλλού. Την αγαπάνε τη Θεσσαλονίκη».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top