Ο Μπουαζά για Ηρακλή

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Le Buteur, ο Αμέρ Μπουαζά αναφέρθηκε και στον Ηρακλή. Αναλυτικότερα, η συνέντευξη έχει ως εξής: –Υπάρχει κάτι καινούριο με τη μεταγραφή …

Ηρακλής

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Le Buteur, ο Αμέρ Μπουαζά αναφέρθηκε και στον Ηρακλή. Αναλυτικότερα, η συνέντευξη έχει ως εξής:

Υπάρχει κάτι καινούριο με τη μεταγραφή σου στον Ηρακλή;

«Το καινούριο είναι ότι δεν θα ενσωματωθώ στην ομάδα. Για την ώρα, η μόνη έγνοια είναι να ξαναπαίξω. Η σελίδα του Ηρακλή έχει γυρίσει».

Είσαι ακόμη στην κλινική του St. Raphael;

«Ναι. Συνεχίζω την αποθεραπεία μου στοχεύοντας να γυρίσω σύντομα στην ομάδα».

Πότε τελειώνει αυτή η περίοδος αποθεραπείας;

«Θεωρητικά, σήμερα (σ.σ. αναφέρεται στη Δευτέρα, 17/1) είναι η τελευταία μέρα. Αύριο το πρωί θα γυρίσω στην Αρλ και θα αρχίζω να προπονούμαι με την υπόλοιπη ομάδα».

Ειπώθηκε ότι δεν ήσουν και τόσο ενθουσιασμένος στο να πας να παίξεις στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκες την προσφορά του Ηρακλή;

«Όχι απαραίτητα. Θα ήθελα να πάω σε μεγάλες ομάδες εκεί, όπως είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Η πρόκληση σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρουσα. Στην Ελλάδα υπάρχει επίσης καλό επίπεδο».

Τι έχεις να πεις για τις πληροφορίες που αναγράφονται στον ελληνικό Τύπο και λένε ότι ο επίσημος Ηρακλής ζήτησε να δει τις ιατρικές εξετάσεις και κυρίως που συμπεριλαμβάνουν τον πρόσφατο τραυματισμό σου και δεν το έκανες;

«Όχι, δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και με τον τραυματισμό μου, ο επίσημος Ηρακλής ήθελε να με αποκτήσει. Το πρόβλημα δεν ήταν εκεί. Η μεταγραφή δεν έγινε. Αυτό είναι όλο. Πλέον, σκέφτομαι άλλα πράγματα. Δεν πειράζει».

Εχεις άλλες επαφές;

«Για την ώρα, τίποτα. Θα περιμένουμε».

Τι έχεις να πεις για τις ενδείξεις που αναφέρουν ότι θα συνεχίσεις τη σεζόν στην Αρλ;

«Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει ακόμη. Τώρα, ανήκω στην Αρλ αλλά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου πολλά μπορούν να γίνουν. Θα δούμε».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top